Рецепт Едді кримське

Рецепт Едді кримське
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Едді кримське — проста в приготуванні, але королівська за смаком закуска. Готується вона в духовці. Подається з маслом або майонезом. Баклажани по-кримськи підійдуть і тим, хто рахує калорії.

опис приготування:

Баклажани по-кримськи можна подавати в салатниці або викласти на тости або хліб і подати як ситні вегетаріанські бутерброди. Ця закуска буде смачною і коли охолоне. Кількість зелені регулюйте на свій смак. Баклажани для цієї закуски можна різати кільцями, півкільцями або кубиками, як кому більше подобається. Я віддаю перевагу півкільця. Якщо шкурка баклажана молода і тонка, то її можна не зрізати.

Як приготувати баклажани по-кримськи?

1. Баклажани промийте і очистіть від шкірки.

2. Наріжте баклажани півкільцями.

3. Духовку нагрейте до 180 градусів.

4. Баклажани викладіть на змащене маслом протипригарний деко або змащену маслом грати (вниз, під решітку, поставте деко). Збризніть оливковим або іншим рослинним маслом.

5. Запікайте баклажани в духовці протягом 30 хвилин.

6. петрушку, кріп і кинзу промийте і дрібно нарубати.

7. Часник очистіть і пропустіть через прес.

8. Готовим баклажанів дайте трохи охолонути. Потім змішайте їх з зеленню і часником. Посоліть і поперчіть за смаком.

9. При подачі на стіл баклажани по-кримськи можна приправити невеликою кількістю оливкової олії або майонезом.

Баклажани по-кримськи готові! Смачного!

  • баклажани— 2 штуки
  • петрушка (пучок)  — 1 штука
  • Braai (пучок)  — 1 штука(По бажанню)
  • кріп (пучок)  — 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне— 3-4 Ст. ложок(Бажано — оливкова)
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • майонез— — За смаком
Баклажани по-кримськи можна подавати в салатниці або викласти на тости або хліб і подати як ситні вегетаріанські бутерброди. Ця закуска буде смачною і коли охолоне. Кількість зелені регулюйте на свій смак. Баклажани для цієї закуски можна різати кільцями, півкільцями або кубиками, як кому більше подобається. Я віддаю перевагу півкільця. Якщо шкурка баклажана молода і тонка, то її можна не зрізати.

Як приготувати баклажани по-кримськи?

1. Баклажани промийте і очистіть від шкірки.

2. Наріжте баклажани півкільцями.

3. Духовку нагрейте до 180 градусів.

4. Баклажани викладіть на змащене маслом протипригарний деко або змащену маслом грати (вниз, під решітку, поставте деко). Збризніть оливковим або іншим рослинним маслом.

5. Запікайте баклажани в духовці протягом 30 хвилин.

6. петрушку, кріп і кинзу промийте і дрібно нарубати.

7. Часник очистіть і пропустіть через прес.

8. Готовим баклажанів дайте трохи охолонути. Потім змішайте їх з зеленню і часником. Посоліть і поперчіть за смаком.

9. При подачі на стіл баклажани по-кримськи можна приправити невеликою кількістю оливкової олії або майонезом.

Баклажани по-кримськи готові! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Кримське «курабье» на маслі

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...