Рецепт Баранячі котлети

Рецепт Баранячі котлети
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику.

опис приготування:

На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат.

приготування:

Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю і змішати з бараниною. Додати пропущений через прес часник, приправити сіллю, чорним і червоним перцем. Перемішати всі інгредієнти і пропустити через м'ясорубку ще раз. Додати збиті яйця, перемішати. Отриманий фарш розділити на 3 частини, сформувати котлети. Насипати борошно в неглибоку тарілку, обваляти котлети в борошні і обсмажити до готовності на топленому маслі. Подавати баранячі котлети з томатною підливою.


  • баранини— 150 грам
  • картоплі— 20 грам
  • яйця— 1/4 штуки
  • часнику— 4 грами
  • топленого масла— 20 грам
  • борошна— 6 грам
  • томатной подливки— 100 грам
  • сіль— За смаком
  • червоний і чорний перець— За смаком
На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат.

приготування:

Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю і змішати з бараниною. Додати пропущений через прес часник, приправити сіллю, чорним і червоним перцем. Перемішати всі інгредієнти і пропустити через м'ясорубку ще раз. Додати збиті яйця, перемішати. Отриманий фарш розділити на 3 частини, сформувати котлети. Насипати борошно в неглибоку тарілку, обваляти котлети в борошні і обсмажити до готовності на топленому маслі. Подавати баранячі котлети з томатною підливою.


Подібні рецепти

Баранячі котлети на кісточці

Баранячі нирки по-уйгурски

тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...