Рецепт Баклажани по-корейськи фаршировані

Рецепт Баклажани по-корейськи фаршировані
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Баклажани по-корейськи я фарширую корейської морквою і помідорами. Смачно і ситно.

опис приготування:

Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціальної теркою для моркви по-корейськи. але, якщо у вас такої немає, озбройтеся звичайної. Або просто тоненько-тоненько, як тільки зможете, наріжте моркву. приступимо.

1. помийте баклажани. Розріжте їх навпіл, акуратно вийміть м'якоть. Пам'ятайте її виделкою або дрібно наріжте.

2. Моркву натріть по-корейськи, або поріжте. Як ми з вами вже домовилися.

3. Ріпчасту цибулю наріжте дрібно.

4. рис зваріть. Знадобиться всього дві ложки, але залишився рис може послужити прекрасним гарніром.

5. Отже, киньте на сковороду гаситися м'якоть баклажанів, морква, ріпчаста цибуля.

6. Дрібно поріжте часник і додайте до овочів.

7. Коли овочі вже майже готові, стали м'якими, додайте до них нарізані маленькими шматочками помідори.

8. приправте. Раджу до складу приправ додати гострого, наприклад, перчик чилі.

9. Ваші тушковані овочі приготувалися. Стали м'якими і виглядають, як дуже апетитне овочеве рагу. значить, прийшов час їх запекти.

10. Розігрійте духовку на 200 градусів.

11. Баклажани без м'якоті полийте олією. Додати сіль, поперчіть.

12. Викладіть в "; порожні" баклажани тушковані овочі.

13. запікайте 20 хвилин.

14. Готові баклажани по-корейськи фаршировані посоліть і поперчіть ще раз, якщо потрібно.

Смачного вам!


  • баклажани— 2 штуки
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Мал— 2 Ст. ложки
  • помідори— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • приправи— За смаком(Які ви віддаєте перевагу.)
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • морква— 2-3 штук
Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціальної теркою для моркви по-корейськи. але, якщо у вас такої немає, озбройтеся звичайної. Або просто тоненько-тоненько, як тільки зможете, наріжте моркву. приступимо.

1. помийте баклажани. Розріжте їх навпіл, акуратно вийміть м'якоть. Пам'ятайте її виделкою або дрібно наріжте.

2. Моркву натріть по-корейськи, або поріжте. Як ми з вами вже домовилися.

3. Ріпчасту цибулю наріжте дрібно.

4. рис зваріть. Знадобиться всього дві ложки, але залишився рис може послужити прекрасним гарніром.

5. Отже, киньте на сковороду гаситися м'якоть баклажанів, морква, ріпчаста цибуля.

6. Дрібно поріжте часник і додайте до овочів.

7. Коли овочі вже майже готові, стали м'якими, додайте до них нарізані маленькими шматочками помідори.

8. приправте. Раджу до складу приправ додати гострого, наприклад, перчик чилі.

9. Ваші тушковані овочі приготувалися. Стали м'якими і виглядають, як дуже апетитне овочеве рагу. значить, прийшов час їх запекти.

10. Розігрійте духовку на 200 градусів.

11. Баклажани без м'якоті полийте олією. Додати сіль, поперчіть.

12. Викладіть в "; порожні" баклажани тушковані овочі.

13. запікайте 20 хвилин.

14. Готові баклажани по-корейськи фаршировані посоліть і поперчіть ще раз, якщо потрібно.

Смачного вам!


Подібні рецепти

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Сніданок «свинки»

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

Баклажани з морквою фаршировані

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...

Баклажани, фаршировані морквою і часником

Баклажани, фаршировані морквою і часником

З любителями пікантних домашніх заготовок поспішаю поділитися приголомшливим варіантом, як приготувати баклажани, фаршировані морквою і часником в маринаді. опис приготування: 1. Насамперед вимийте баклажани і відправте в каструлю з водою. Після закипання додайте сіль, варіть на середньому вог...

Баклажани солоні фаршировані

Баклажани солоні фаршировані

Простий рецепт приготування баклажанів, солоних і фаршированих, стане в нагоді будь-якої господині, яка бажає здивувати своїх рідних і гостей оригінальною і пікантною закускою на святковому столі! опис приготування: Баклажани гарні не тільки смажені, але і у вигляді заготовки. Ви можете самі в...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...