Рецепт Баклажани по-корейськи фаршировані

Рецепт Баклажани по-корейськи фаршировані
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Баклажани по-корейськи я фарширую корейської морквою і помідорами. Смачно і ситно.

опис приготування:

Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціальної теркою для моркви по-корейськи. але, якщо у вас такої немає, озбройтеся звичайної. Або просто тоненько-тоненько, як тільки зможете, наріжте моркву. приступимо.

1. помийте баклажани. Розріжте їх навпіл, акуратно вийміть м'якоть. Пам'ятайте її виделкою або дрібно наріжте.

2. Моркву натріть по-корейськи, або поріжте. Як ми з вами вже домовилися.

3. Ріпчасту цибулю наріжте дрібно.

4. рис зваріть. Знадобиться всього дві ложки, але залишився рис може послужити прекрасним гарніром.

5. Отже, киньте на сковороду гаситися м'якоть баклажанів, морква, ріпчаста цибуля.

6. Дрібно поріжте часник і додайте до овочів.

7. Коли овочі вже майже готові, стали м'якими, додайте до них нарізані маленькими шматочками помідори.

8. приправте. Раджу до складу приправ додати гострого, наприклад, перчик чилі.

9. Ваші тушковані овочі приготувалися. Стали м'якими і виглядають, як дуже апетитне овочеве рагу. значить, прийшов час їх запекти.

10. Розігрійте духовку на 200 градусів.

11. Баклажани без м'якоті полийте олією. Додати сіль, поперчіть.

12. Викладіть в "; порожні" баклажани тушковані овочі.

13. запікайте 20 хвилин.

14. Готові баклажани по-корейськи фаршировані посоліть і поперчіть ще раз, якщо потрібно.

Смачного вам!


  • баклажани— 2 штуки
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Мал— 2 Ст. ложки
  • помідори— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • приправи— За смаком(Які ви віддаєте перевагу.)
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • морква— 2-3 штук
Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціальної теркою для моркви по-корейськи. але, якщо у вас такої немає, озбройтеся звичайної. Або просто тоненько-тоненько, як тільки зможете, наріжте моркву. приступимо.

1. помийте баклажани. Розріжте їх навпіл, акуратно вийміть м'якоть. Пам'ятайте її виделкою або дрібно наріжте.

2. Моркву натріть по-корейськи, або поріжте. Як ми з вами вже домовилися.

3. Ріпчасту цибулю наріжте дрібно.

4. рис зваріть. Знадобиться всього дві ложки, але залишився рис може послужити прекрасним гарніром.

5. Отже, киньте на сковороду гаситися м'якоть баклажанів, морква, ріпчаста цибуля.

6. Дрібно поріжте часник і додайте до овочів.

7. Коли овочі вже майже готові, стали м'якими, додайте до них нарізані маленькими шматочками помідори.

8. приправте. Раджу до складу приправ додати гострого, наприклад, перчик чилі.

9. Ваші тушковані овочі приготувалися. Стали м'якими і виглядають, як дуже апетитне овочеве рагу. значить, прийшов час їх запекти.

10. Розігрійте духовку на 200 градусів.

11. Баклажани без м'якоті полийте олією. Додати сіль, поперчіть.

12. Викладіть в "; порожні" баклажани тушковані овочі.

13. запікайте 20 хвилин.

14. Готові баклажани по-корейськи фаршировані посоліть і поперчіть ще раз, якщо потрібно.

Смачного вам!


Подібні рецепти

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Шашлик в гранатовому соку

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

Баклажани, фаршировані морквою і часником

Баклажани, фаршировані морквою і часником

З любителями пікантних домашніх заготовок поспішаю поділитися приголомшливим варіантом, як приготувати баклажани, фаршировані морквою і часником в маринаді. опис приготування: 1. Насамперед вимийте баклажани і відправте в каструлю з водою. Після закипання додайте сіль, варіть на середньому вог...

Баклажани з морквою фаршировані

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...