Рецепт Білкова глазурь на кулич

Рецепт Білкова глазурь на кулич
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Если вы печете сами куличи на праздник Великой Пасхи, то этот рецепт это просто для вас находка. Приготовить белковую глазурь на кулич на самом деле очень просто, спробуйте самі.

опис приготування:

Как приготовить белковую глазурь на кулич? Дуже просто! Главное глазурь довзбивать, чтобы белки у вас были густыми, як то кажуть, до состояния устойчивых пиков. Лимонний сік добавляйте в самом конце, это очень важный момент. Готовую белковую глазурь нанесите на неостывший кулич сверху. Для украшения можете на глазурь посыпать кондитерский бисер.


  • яйця— 3 штуки
  • Цукрова пудра— 1.5 склянки
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
1 Візьміть глибоку миску, у яиц отделите желтки от белков. Желтки нам вообще не понадобятся.

2 Белки влейте в миску. Начинайте взбивать их миксером на минимальной скорости, постоянно её увеличивая.

3 Необходимо добавить сахарную пудру, когда белки уже взобьются до густого состояния.

4 Когда глазурь хорошо взобьется, заключительным этапом добавьте лимонный сок, еще все немного взбейте.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Zavarnoy крем маргарин

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...