Рецепт Баклажани із бринзою

Рецепт Баклажани із бринзою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:)

опис приготування:

Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав, часнику і оливкового масла баклажани з цілком звичного буденного овоча перетворюються в справжні ласощі для гурманів! Це універсальна гаряча закуска, яка прекрасно йде під міцні напої (прямо скажемо, змітається зі столу зі швидкістю світла) і червоне сухе вино, а також чудово поєднується з іншими овочевими, м'ясними та рибними стравами.

Загалом, я впевнена, що цей рецепт приготування баклажанів з бринзою ви оціните. також, як і покрокові фото, з якими приготування цієї страви стане ще простіше;)!


  • баклажани— 4 штуки
  • бринза— 200 грам
  • помідори— 3-4 штук
  • часник— 6-8 зубчиків
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • сир твердий— 100 грам
  • Пряні трави— За смаком(орегано, розмарин, базилік і т.д.)
Баклажани із бринзою - фото крок 1 баклажани вимити, обсушити, видалити плодоніжки, а затем сделать несколько продольных разрезов — не до кінця, чтобы получилась своеобразная "книжечка".

Баклажани із бринзою - фото крок 2 помідори вимити, протереть полотенцем и нарезать на тонкие кружочки.

Баклажани із бринзою - фото крок 3 Брынзу нарезать ломтиками.

Баклажани із бринзою - фото крок 4 часник подрібнити, а затем взбить в блендере с оливковым маслом и пряными травами.

Баклажани із бринзою - фото крок 5 В каждый разрез баклажана вложить по паре кружочков помидора и ломтику брынзы.
Уложить баклажан на фольгу, полить ароматизированным маслом и завернуть.

Баклажани із бринзою - фото крок 6 Запекать в разогретой до 180С духовке примерно 20 хвилин, а тем временем натереть твердый сыр.

Баклажани із бринзою - фото крок 7 Достать противень с баклажанами из духовки и осторожно развернуть фольгу.

Баклажани із бринзою - фото крок 8 Посипати тертим сиром.

Баклажани із бринзою - фото крок 9 І запікати ще 5 хвилин.

Баклажани із бринзою - фото крок 10 После чего разложить по порционным тарелкам, украсить свежей зеленью и немедленно подать на стол!

Подібні рецепти

Млинці з бринзою

Салат з шинкою і горошком «Maxeev »»

Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...

Булочки з бринзою і зеленим горошком

Булочки з бринзою і зеленим горошком

У мене для вас є цікавий рецепт булочок. Я б навіть сказала, ледачих булочок, але дуже смачних! Отже, дивіться детальний рецепт, читайте і дізнаєтеся, як приготувати булочки з бринзою і горошком! опис приготування: У мене вийшло 10 смачних булочок, але наповнювала я формочки щедро. Враховуйте ...

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...