Рецепт Булочки з бринзою і зеленим горошком

Рецепт Булочки з бринзою і зеленим горошком
Кількість порцій: 10 Час приготування: 45 хв.
У мене для вас є цікавий рецепт булочок. Я б навіть сказала, ледачих булочок, але дуже смачних! Отже, дивіться детальний рецепт, читайте і дізнаєтеся, як приготувати булочки з бринзою і горошком!

опис приготування:

У мене вийшло 10 смачних булочок, але наповнювала я формочки щедро. Враховуйте той момент, що булочки в духовці ростуть! Усередині вони пористі і смачні, не сухі, а навіть вологі від бринзи. Приємно доповнюють смак горошок і помідор, я залишилася задоволена випічкою. Спробуйте мій рецепт і ви!

  • Зелений горошок— 100 грам
  • помідор рожевий— 1 штука
  • натуральний йогурт— 2 Ст. ложки
  • бринза— 150 грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Борошно пшеничне— 180 грам
  • сіль— За смаком
  • цукор— 1 щіпка
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • Розпушувач тіста— 1,5 чайних ложки
  • молоко— 200 мілілітрів
Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. Горошок заздалегідь розморожувати не потрібно.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 2 2. Залийте його окропом на 5 хвилин, потім просто відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 3 3. Помідор обдайте окропом, зніміть шкірку. Поріжте його кубиками, видаляючи при цьому насіння. Я брала спеціально рожевий помідор, в ньому щільна м'якоть і мало соку.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 4 4. На великій тертці натріть бринзу, додайте до неї йогурт (сметану), м'яке вершкове масло, горошок, помідор. перемішайте.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 5 5. додайте сіль, цукор, перець чорний мелений. перемішайте.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 6 6. Влейте молоко, додайте борошно і розпушувач.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 7 7. ретельно перемішайте, намагаючись не тиснути горошок і шматочки помідора, вони повинні залишитися цілими. тест консистенція — в міру густа, як домашня сметана.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 8 8. Духовку розігрійте до 180 градусів. Змастіть формочки для маффінів рослинним маслом без запаху. розкладіть тісто. Я щедро наповнювала, вийшло 10 штук.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 9 9. Випікайте булочки до готовності, приблизно хвилин 30. Перевіряйте на готовність бамбуковою паличкою.

Булочки з бринзою і зеленим горошком - фото крок 10 10. Трохи остудіть в формочках булочки, потім витягніть їх і пробуйте! приємного!

Подібні рецепти

Брускетта з зеленим горошком і креветками

Паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком

Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска. опис приготування: Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Гот...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Млинці з бринзою

Млинці з бринзою

Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...

Бразильські сирні булочки

Бразильські сирні булочки

Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...