Рецепт Булочки з бринзою і зеленим горошком
У мене для вас є цікавий рецепт булочок. Я б навіть сказала, ледачих булочок, але дуже смачних! Отже, дивіться детальний рецепт, читайте і дізнаєтеся, як приготувати булочки з бринзою і горошком!
опис приготування:
У мене вийшло 10 смачних булочок, але наповнювала я формочки щедро. Враховуйте той момент, що булочки в духовці ростуть! Усередині вони пористі і смачні, не сухі, а навіть вологі від бринзи. Приємно доповнюють смак горошок і помідор, я залишилася задоволена випічкою. Спробуйте мій рецепт і ви!
- Зелений горошок— 100 грам
- помідор рожевий— 1 штука
- натуральний йогурт— 2 Ст. ложки
- бринза— 150 грам
- Вершкове масло— 60 грам
- Борошно пшеничне— 180 грам
- сіль— За смаком
- цукор— 1 щіпка
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- Розпушувач тіста— 1,5 чайних ложки
- молоко— 200 мілілітрів
2. Залийте його окропом на 5 хвилин, потім просто відкиньте на друшляк, щоб стекла рідина.
3. Помідор обдайте окропом, зніміть шкірку. Поріжте його кубиками, видаляючи при цьому насіння. Я брала спеціально рожевий помідор, в ньому щільна м'якоть і мало соку.
4. На великій тертці натріть бринзу, додайте до неї йогурт (сметану), м'яке вершкове масло, горошок, помідор. перемішайте.
5. додайте сіль, цукор, перець чорний мелений. перемішайте.
6. Влейте молоко, додайте борошно і розпушувач.
7. ретельно перемішайте, намагаючись не тиснути горошок і шматочки помідора, вони повинні залишитися цілими. тест консистенція — в міру густа, як домашня сметана.
8. Духовку розігрійте до 180 градусів. Змастіть формочки для маффінів рослинним маслом без запаху. розкладіть тісто. Я щедро наповнювала, вийшло 10 штук.
9. Випікайте булочки до готовності, приблизно хвилин 30. Перевіряйте на готовність бамбуковою паличкою.
10. Трохи остудіть в формочках булочки, потім витягніть їх і пробуйте! приємного!
Подібні рецепти
Паппарделле з шинкою, сиром і зеленим горошком
Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска. опис приготування: Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Гот...
Баклажани із бринзою
У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...
Млинці з бринзою
Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Бразильські сирні булочки
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...