Рецепти womanlife.com.ua

Бабушкіна каша

Бабушкіна каша

Бабушкіна каша — особливе блюдо, яким завжди можна порадувати своїх онуків. каша, яка буде згадуватися все життя, тому що вона найсмачніша і приготовлена ​​з великою любов'ю. опис приготування: Рецепт приготування цієї каші дуже простий, дотримуйтесь пропорції і покрокову інструкцію. Тоді у ва...

Баклажани і кабачки в мультиварці

Баклажани і кабачки в мультиварці

Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...

Банановий брауні

Банановий брауні

Смачне і просте в приготуванні тістечко, в якому дуже вдало поєднуються смаки шоколаду і банана. опис приготування: Якщо ви любитель шоколаду і всього, що з ним пов'язано — цей рецепт саме для вас. Ніжне і вологе шоколадне тісто з не менш ніжним верхнім банановим шаром, чашечка чаю або кави — ...

Брокколі в фользі в духовці

Брокколі в фользі в духовці

У вас мало часу і потрібно швиденько щось приготувати? Є чудове рішення, приготуйте брокколі в фользі в духовці. Запікати будемо з рибним філе, сиром і цибулею. Виходить ароматно і соковито! опис приготування: Цю страву можна приготувати на швидку руку. Перед вами простий рецепт приготування б...

Афганський плов

Стручкова квасоля на гарнір

Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи — дуже смачна страва, винайдене італійцями. Головна особливість баклажанів по-італійськи — вони запечені в духовці. блюдо вегетаріанське, дуже смачне і корисне. опис приготування: Подорожуючи по Італії, я записала купу рецептів. Багато нових страв хотілося навчитися гот...

Нареченої

Нареченої

Користувалася цим рецептом вже багато разів. Булочки підходять для бутербродів, burgerov, а також їх їдять з маслом, варенням і медом. розповім вам, як приготувати булки по простому і швидкому рецептом. опис приготування: Такі булочки зробити дуже просто. Не потрібно витрачати час на підняття ...

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...

Баклажани зі свининою

Баклажани зі свининою

Овочі не тільки корисні, але і дуже смачні, якщо їх правильно приготувати. Пропоную вашій увазі досить простий рецепт баклажанів зі свининою, запечених в духовці з томатним соусом. опис приготування: Такий рецепт приготування баклажанів зі свининою хороший тим, що це повноцінне блюдо, яке може...

Болгарський пиріг з сиром

Болгарський пиріг з сиром

Болгарський пиріг з сиром — відмінна випічка, яку зовсім не складно приготувати самому в домашніх умовах. смачно, корисно, недовго — все це про болгарський пиріг з сиром. опис приготування: Болгарський пиріг з сиром або болгарський пиріг з бринзою дуже просте блюдо, особливо в плані приготуван...

Барбекю з курки

Барбекю з курки

Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Млинці на мінералці і молоці

Млинці на мінералці і молоці

Тонкі і барвисті млинці на мінералці і молоці здивують вас своїм мереживним видом. Завдяки бульбашок у воді, млинці вийдуть пористими, але щільними. Ви можете приготувати їх солодкими або солоними. опис приготування: Смачні мереживні млинці на мінералці - це не вигадка. Смажити їх потрібно на ...

Біфштекс з грибами

Біфштекс з грибами

Рецепт приготування м'ясного біфштекса з грибами і сметаною. опис приготування: Наріжте заготовлену яловичину поперек волокон, після чого відбийте шматки і надайте їм овальну форму, приправивши перцем і сіллю. Перемажьте шматки гірчицею і смажте їх на маслі. Картопля ріжеться кружечками, а пот...

Абрикосова вода

Абрикосова вода

Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти опис приготування: Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опи...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Бозбаш з яловичини

Бозбаш з яловичини

Є безліч варіантів приготування це смачного страви кавказької кухні, кожен варіант хороший по-своєму. Ну а ми приготуємо чудовий бозбаш з яловичини для всієї родини! опис приготування: Традиційно цей суп готують на основі баранини, але, на жаль, в моєму місті не завжди можна дістати свіжу, які...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски

Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...