Рецепт Ботвінья

Рецепт Ботвінья
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном

опис приготування:

Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готовності. Потім риба охолоджується в цьому бульйоні.

Припущені щавель зі шпинатом протираються через сито і охолоджуються. Потім додаються спеції (цукор, лимонна цедра, сіль) і все розлучається квасом. Огірки ріжуться невеликими кубиками, а хрін натирається на тертці. Зелену цибулю дрібно шинку. Всі ці інгредієнти додаються в заготовку на квасі.

При подачі в тарілку кладеться риба, яка заливається нашим «квасом». Для більш цікавого смаку лягає скибочку лимона і кріп.


  • квас хлебный— 1,4 L
  • шпинат— 380 грам
  • щавель— 200 грам
  • лимон— 1 штука
  • цукор— 20 грам
  • осетр или белуга— 220 грам
  • огірки— 320 грам
  • корінь хрону— 100 грам
  • Зелена цибуля— 100 грам
  • ріпчаста цибуля— 40 грам
  • корінь петрушки— 30 грам
  • зелень кропу— 60 грам
Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готовності. Потім риба охолоджується в цьому бульйоні.

Припущені щавель зі шпинатом протираються через сито і охолоджуються. Потім додаються спеції (цукор, лимонна цедра, сіль) і все розлучається квасом. Огірки ріжуться невеликими кубиками, а хрін натирається на тертці. Зелену цибулю дрібно шинку. Всі ці інгредієнти додаються в заготовку на квасі.

При подачі в тарілку кладеться риба, яка заливається нашим «квасом». Для більш цікавого смаку лягає скибочку лимона і кріп.


Подібні рецепти

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...