Рецепт Баклажани з сиром і часником

Рецепт Баклажани з сиром і часником
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак.

опис приготування:

Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко.

Дам ще один практичний рада. Якщо Ваша духовка дуже потужна, то поставте баклажани нижче.

приємного!


  • баклажани— 2 штуки(середні)
  • сир— 100 грам(Гауда либо моцарелла)
  • сир легкоплавкий— 350-400 грам
  • часник— 3-4 зубчиків
  • зелень— — За смаком(по бажанню, листочки шалфея, наприклад)
  • сіль, перець— — За смаком
  • борошно— 1 Склянка
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка(або більше)
  • яйця— 2 штуки
  • Масло рослинне— 1/2 склянки
Баклажани з сиром і часником - фото крок 1 1. Баклажаны промойте и нарежьте кружочками одинаковой толщины. Кожицу снимать не надо.

Баклажани з сиром і часником - фото крок 2 2. Посолите кружочки бакажана солью и выложите в дуршлаг. Сверху прижмите тарелочкой и грузом (банкою з водою) и оставьте на час.

Баклажани з сиром і часником - фото крок 3 3. Через час кружочки просушите полотенцем. Разложите кружки по паре, сформируем из баклажанов своего рода бутерброд.

Баклажани з сиром і часником - фото крок 4 4. Сир порежьте кусочками, величиной с кружок баклажана. На баклажан выложите сыр, выдавите небольшое количество чеснока и веточку или листик зелени. Прикройте вторым кружочком баклажана.

Баклажани з сиром і часником - фото крок 5Каждый "бутерброд" опустіть в борошно, затем в яичную смесь и в сухари.

Баклажани з сиром і часником - фото крок 6 6. Позвольте баклажанам в панировке высохнуть (протягом 10 хвилин), а пока на средне-высоком огне нагрейте в сковороде масло. Жарьте баклажаны с сыром и чесноком с двух сторон по 2-3 хвилини з кожного. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани, фаршировані морквою і часником

Лимонний пиріг з дріжджового тіста

З любителями пікантних домашніх заготовок поспішаю поділитися приголомшливим варіантом, як приготувати баклажани, фаршировані морквою і часником в маринаді. опис приготування: 1. Насамперед вимийте баклажани і відправте в каструлю з водою. Після закипання додайте сіль, варіть на середньому вог...

Баклажани як гриби з часником

Баклажани як гриби з часником

Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани смажені з часником і майонезом

Баклажани спочатку обсмажуються кружечками, а потім змащуються майонезом з додаванням часнику і улюблених трав. Дуже ароматне і ситне блюдо. опис приготування: Приготуйте на закуску баклажани смажені з часником і майонезом. Вони смачні як теплими, так і холодними. Баклажани обсмажте кружечками...