Рецепт Біфштекс з грибами

Рецепт Біфштекс з грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування м'ясного біфштекса з грибами і сметаною.

опис приготування:

Наріжте заготовлену яловичину поперек волокон, після чого відбийте шматки і надайте їм овальну форму, приправивши перцем і сіллю. Перемажьте шматки гірчицею і смажте їх на маслі. Картопля ріжеться кружечками, а потім смажиться разом з нарізаною півкільцями цибулиною, перчить і солиться.

Лисички для соусу відварюються, після чого крупно нарізати, смажаться на олії з подрібненим луком, який залишився, додається сіль з перцем, а також сметана. Всі гаситься протягом 2-3 хвилин.

викладіть картоплю, а також крутон на тарілку. На крутон кладеться біфштекс. Блюдо оформляється маринованими огірками, а соус ставиться окремо.


  • яловичина— 600 грам
  • Лісіцкі— 100 грам
  • картопля— 4 штуки
  • цибуля— 2 штуки
  • хліб— 4 штуки
  • огірки— 150 грам(мариновані)
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • крем— 1/2 склянки
  • сіль і чорний перець— — За смаком
Наріжте заготовлену яловичину поперек волокон, після чого відбийте шматки і надайте їм овальну форму, приправивши перцем і сіллю. Перемажьте шматки гірчицею і смажте їх на маслі. Картопля ріжеться кружечками, а потім смажиться разом з нарізаною півкільцями цибулиною, перчить і солиться.

Лисички для соусу відварюються, після чого крупно нарізати, смажаться на олії з подрібненим луком, який залишився, додається сіль з перцем, а також сметана. Всі гаситься протягом 2-3 хвилин.

викладіть картоплю, а також крутон на тарілку. На крутон кладеться біфштекс. Блюдо оформляється маринованими огірками, а соус ставиться окремо.


Подібні рецепти

Англійський біфштекс

Біфштекс зі свинини в духовці

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді

Біфштекс з яловичини на сковороді — один з різновидів стейка, який ми готуємо з гірчицею. М'ясо прожарюємо зовсім недовго, тому наш біфштекс з кров'ю порадує всіх любителів такого м'яса. опис приготування: Біфштекс з яловичини на сковороді готується досить просто. Тут працює той же принцип, що...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Біфштекс в грибному соусі

Біфштекс в грибному соусі

Бургундський рецепт м'ясної страви в чудовому грибному соусі. кількість порцій: 4 яловичий стейк— 4 штуки(вирізка) гриби— 450 грам(нарізати тонкими скибочками) часник— 4 зубчики Зелена цибуля— 3 штуки(дрібно нарізати) французьке червоне вино— 1 Склянка сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 ...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...