Рецепт Баклажани зі свининою

Рецепт Баклажани зі свининою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Овочі не тільки корисні, але і дуже смачні, якщо їх правильно приготувати. Пропоную вашій увазі досить простий рецепт баклажанів зі свининою, запечених в духовці з томатним соусом.

опис приготування:

Такий рецепт приготування баклажанів зі свининою хороший тим, що це повноцінне блюдо, яке може стати обідом або вечерею для всієї родини. При бажанні можна додати також трохи сиру, щоб вийшла апетитна скоринка.

  • баклажани— 2-3 штук
  • Свинина— 400-500 грам
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • помідори— 5-6 штук
  • яйце— 4 штуки
  • базилік— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Сушені трави і спеції— 1 Чайна ложка(петрушка, прованські трави, перець чилі, паприка, фенхель і т.д.)
Баклажани зі свининою - фото крок 1 1. Баклажани необхідно вимити, просушити і нарізати кружечками. Злегка посолити і залишити на 10-15 хвилин. Потім ретельно промити і добре просушити. Це дасть можливість позбавити баклажани від гіркоти.

Баклажани зі свининою - фото крок 2 2. Баклажани побризкати олією і викласти на деко або в форму для запікання. Відправити в розігріту духовку хвилин на 20.

Баклажани зі свининою - фото крок 3 3. Свинину вимити і пропустити через м'ясорубку. Надіслати на сковороду і обсмажити хвилин 10-15. Додати трохи солі і спеції. В процесі періодично помішувати, щоб не утворилися грудочки.

Баклажани зі свининою - фото крок 4 4. Часник очистити і подрібнити ножем або пропустити через прес. Рецепт приготування баклажанів зі свининою можна також доповнити подрібненою цибулею, морквою і солодким перцем, наприклад.

Баклажани зі свининою - фото крок 5 5. Часник відправити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Тим часом вимити і очистити від шкірки помідори. Нарізати помідори дрібними кубиками і відправити на сковороду. Посолити трохи за смаком і при бажанні додати трохи спецій. Уварити соус трохи, щоб вийшла зайва волога. Вимити і просушити базилік, додати в томатний соус в кінці приготування.

Баклажани зі свининою - фото крок 6 6. Після томатний соус потрібно як слід остудити. окремо збити 4 яйця і ввести до них остиглий (це важливо, так як яйця можуть згорнутися) соус. Як слід перемішати.

Баклажани зі свининою - фото крок 7 7. На дно жароміцної форми викласти баклажани. Зверху трохи свинини і томатного соусу. Залежно від розміру форми, повторити шари кілька разів. Надіслати форму в розігріту духовку.

Баклажани зі свининою - фото крок 8 8. Баклажани зі свининою в домашніх умовах готуються від 45 до 70 хвилин. Готову страву перед подачею можна побризкати оливковою олією і присипати свіжому базиліком.

Подібні рецепти

Баклажани зі свининою по-китайськи

Баклажани, смажені зі свининою

Класична китайська комбінація - це свинина зі спеціями і баклажанами. Цю страву можна зустріти в будь-якому ресторані, де є китайська кухня. Традиційно це блюдо готується гострим. Спробуйте! опис приготування: Не знаю, як приготувати баклажани зі свининою по-китайськи? Ця страва - одне з найп...

Боби зі свининою

Боби зі свининою

Поспішаю поділитися з вами доступним і дуже вдалим варіантом, як приготувати боби зі свининою. ситно, апетитно і дуже смачно — то, що треба для обіду або вечері. опис приготування: 1. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте. 2. м'ясо вимийте, обсушити і наріжте кубиками. Обсмажте на сильн...

Баклажани роли

Баклажани роли

Рецепт приготування ролів з баклажан. кількість порцій: 6-8 баклажани— 4-5 штук рослинна олія— 1 штука(для смаження) паніровачних сухарів— 120 грам оливкова олія— 7-8 Ст. ложок середня цибулина— 1 штука(дрібно посіченою) сир пекоріко (романо)  — 85 грам(черепаха) листя орегано— 1 Чайна ложка(др...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...