Рецепт Абрикосова вода
Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти
опис приготування:
Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опису, має бути дуже схоже — абрикосова вода дійсно дає піну і пахне перукарні
можу гарантувати, що якщо ви подасте абрикосовий воду замість звичних соків / компотів / лимонадів, ефект буде сильним. Вода має дуже сильний приємний аромат і, звичайно ж, чудовий смак. Сильніші за всі там лимонадів в тисячу разів.
Удачі в приготуванні!
- абрикоси— 500 грам
- цукор— 200 грам
- вода газована— 1 літр
Мытые абрикосы тоже заливаем кипятком на 2 хвилини.
Достаем абрикосы из кипятка, знімаємо з них шкірку.
Очищенные от кожицы и косточек абрикосы пюрируем при помощи блендера.
Добавляем к абрикосам наш сироп, гарненько збиваємо.
Берем графин, наливаем в него нашу абрикосовую смесь.
И заливаем абрикосовую массу сильно газированной водой. Газированной, но ни в коем случае не минеральной — минеральная вода имеет соленый вкус и испортит этот напиток.
гарненько розмішуємо.
Разливаем по стаканчикам и подаем. приємного!
Подібні рецепти
Яловичина по-італійськи
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...