Рецепт Абрикосова вода

Рецепт Абрикосова вода
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Абрикосова вода — дуже смачний спосіб втамувати спрагу. Дайте своїм дітям спробувати абрикосовий воду — і вони більше ніколи не проситимуть лимонаду і іншої хімозной гидоти

опис приготування:

Вже не знаю, таку чи абрикосовий воду пив Берліоз в Майстрі і Маргариті у Булгакова, але, судячи з опису, має бути дуже схоже — абрикосова вода дійсно дає піну і пахне перукарні

можу гарантувати, що якщо ви подасте абрикосовий воду замість звичних соків / компотів / лимонадів, ефект буде сильним. Вода має дуже сильний приємний аромат і, звичайно ж, чудовий смак. Сильніші за всі там лимонадів в тисячу разів.

Удачі в приготуванні!


  • абрикоси— 500 грам
  • цукор— 200 грам
  • вода газована— 1 літр
Абрикосова вода - фото крок 1 Начнем с приготовления сиропа: сахар зальем кипящей водой (приблизно 300 мл) и перемешаем до растворения сахара.

Абрикосова вода - фото крок 2 Мытые абрикосы тоже заливаем кипятком на 2 хвилини.

Абрикосова вода - фото крок 3 Достаем абрикосы из кипятка, знімаємо з них шкірку.

Абрикосова вода - фото крок 4 Очищенные от кожицы и косточек абрикосы пюрируем при помощи блендера.

Абрикосова вода - фото крок 5 Добавляем к абрикосам наш сироп, гарненько збиваємо.

Абрикосова вода - фото крок 6 Берем графин, наливаем в него нашу абрикосовую смесь.

Абрикосова вода - фото крок 7 И заливаем абрикосовую массу сильно газированной водой. Газированной, но ни в коем случае не минеральнойминеральная вода имеет соленый вкус и испортит этот напиток.

Абрикосова вода - фото крок 8 гарненько розмішуємо.

Абрикосова вода - фото крок 9 Разливаем по стаканчикам и подаем. приємного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Яловичина по-італійськи

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...