Рецепт Нареченої

Рецепт Нареченої
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Користувалася цим рецептом вже багато разів. Булочки підходять для бутербродів, burgerov, а також їх їдять з маслом, варенням і медом. розповім вам, як приготувати булки по простому і швидкому рецептом.

опис приготування:

Такі булочки зробити дуже просто. Не потрібно витрачати час на підняття тесту, відразу розділіть його на частини, а вже потім накрийте плівкою і залиште на кілька хвилин. Запікають булочки в добре розігрітій духовці при високій температурі не більше 15 хвилин.

  • Сухі швидкодіючі дріжджі— 2 чайних ложки
  • вода— 1 Склянка
  • Соняшникова олія— 1/3 склянки
  • цукор— 1/4 склянки
  • яйця— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • борошно— 3-3,5 склянки
1 Підігрійте воду до кімнатної температури, розведіть в ній дріжджі, потім додайте рослинне масло і цукровий пісок, перемішайте і залиште на 5 хвилин.

2 У мисці збийте куряче яйце, введіть його в воду з дріжджами, потім додати сіль, додайте просіяне борошно (тільки не відразу, а в кілька етапів).

3 замісити тісто, вимішують його 5-7 хвилин. Відразу розділіть тісто на 12 частин, сформуйте з кожної кульку.

4 Викладіть кульки тесту на деко, застелене пергаментом, залишаючи невелику відстань між булками.

5 Накрийте булки рушником або плівкою і залиште на 10-15 хвилин.

6 Надішліть деко в розігрітий до 220 градусів духовку на 10-12 хвилин.

7 Коли утворилася золотава скоринка на поверхні, дістаньте деко і перекладіть булки на тарілку або решітку для охолодження.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Яблучний пиріг «вуаль нареченої»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...