Рецепт Брага з меду для самогону

Рецепт Брага з меду для самогону
Кількість порцій: 100 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.
Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко!

опис приготування:

Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для процесу бродіння).

Щоб зробити брагу з меду для самогону, можете використовувати абсолютно будь-який мед. Його якість не має особливого значення, т. до. воно не впливає на результат.

Після перегонки такий браги виходить самогон з ледь помітним медовим ароматом, який легко п'ється.

  • мідь— 3 L
  • вода— 10 літрів
  • хлібопекарські дріжджі— 200 літрів
Брага з меду для самогону - фото крок 1 1. Змішайте в підходящої ємності мед з водою. Суміш доведіть до кипіння і, постійно помішуючи і знімаючи піну, provara 10 хвилин. Після остудіть до 30 ° С.

Брага з меду для самогону - фото крок 2 2. Розведіть дріжджі в невеликій кількості води, додайте їх в отриманий медовий сироп, все добре розмішайте.

Брага з меду для самогону - фото крок 3 3. Сусло перелийте в ємність (яка підходить для бродіння), зробіть гідрозатвор. Залиште ємність в теплому темному місці для бродіння. Температура при бродінні повинна бути в межах 18-25 ° С.

Брага з меду для самогону - фото крок 4 4. Бродити брага може 5-7 днів. Припинення бродіння ви можете визначити за кількома факторами:
— на поверхні більше немає піни;
— Брага posvetlela;
— на дні з'явився осад;
— брага придбала гіркий смак.
Брага з меду для самогону готова!

Подібні рецепти

Брага з яблук

Брага для самогону з варення

Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо? опис приготування: Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних діл...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...