Рецепт Брага з яблук

Рецепт Брага з яблук
Кількість порцій: 10-20 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо?

опис приготування:

Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних ділянок і дач — якщо урожай цих фруктів вдався, варені і компотів в погребі вже немає числа, а яблука все сипляться і сипляться з дерев, візьміть цей рецепт на озброєння!

Приготувати яблучну брагу зовсім нескладно — думаю, покроковий рецепт переконає вас у цьому. Використовувати для неї можна яблука-паданку. І на смак ця брага хороша, тільки підступна — зразок випив півсклянки, а на ногах стоїш вже невпевнено

Взагалі-то, єдиний недолік такої бражки — вона закінчується, як правило, швидше, ніж ми встигаємо зробити з неї самогон. подивимося, як підуть справи у вас!

  • Яблучний сік— 5 літрів
  • цукор— 1 кілограм
  • Пакет дріжджів сухих— 1 штука
Брага з яблук - фото крок 1 яблука перебрати, вимити, нарізати.

Брага з яблук - фото крок 2 Будь-яким доступним способом видавити сік.

Брага з яблук - фото крок 3 Засипати в яблучний сік дріжджі і цукор, перелити в бутель.
Одягти на бутель рукавичку з проколоті пальцем, залишити для бродіння в темному місці приблизно на 30 днів.

Брага з яблук - фото крок 4 Коли брага перестане бродити (рукавички "; впадуть ";), зняти її з осаду і процідити до повної прозорості.

Брага з яблук - фото крок 5 Отриману брагу можна використовувати для подальшого виробництва самогону…

Брага з яблук - фото крок 6 Або вживати як повноцінний слабоалкогольний напій!

Подібні рецепти

Брага з меду для самогону

Брага з родзинок

Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко! опис приготування: Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для...

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму

Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...