Рецепт Брага з яблук
Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо?
опис приготування:
Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних ділянок і дач — якщо урожай цих фруктів вдався, варені і компотів в погребі вже немає числа, а яблука все сипляться і сипляться з дерев, візьміть цей рецепт на озброєння!
Приготувати яблучну брагу зовсім нескладно — думаю, покроковий рецепт переконає вас у цьому. Використовувати для неї можна яблука-паданку. І на смак ця брага хороша, тільки підступна — зразок випив півсклянки, а на ногах стоїш вже невпевнено
Взагалі-то, єдиний недолік такої бражки — вона закінчується, як правило, швидше, ніж ми встигаємо зробити з неї самогон. подивимося, як підуть справи у вас!
- Яблучний сік— 5 літрів
- цукор— 1 кілограм
- Пакет дріжджів сухих— 1 штука
Будь-яким доступним способом видавити сік.
Засипати в яблучний сік дріжджі і цукор, перелити в бутель.
Одягти на бутель рукавичку з проколоті пальцем, залишити для бродіння в темному місці приблизно на 30 днів.
Коли брага перестане бродити (рукавички "; впадуть ";), зняти її з осаду і процідити до повної прозорості.
Отриману брагу можна використовувати для подальшого виробництва самогону…
Або вживати як повноцінний слабоалкогольний напій!
Подібні рецепти
Брага з родзинок
Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко! опис приготування: Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для...
Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму
Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...