Рецепт Барбекю з курки

Рецепт Барбекю з курки
Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 50 хв.
Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте!

опис приготування:

Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страви для великої компанії.

Якщо ви не знайшли консервованого перцю, то можете додати сушену мелену паприку і трохи скоротити кількість рідких інгредієнтів.

  • ніжки курячі— 18 штук
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста— 0,25 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • кетчуп— 240 мілілітрів
  • цукор— 60 грам(+ 2 ст. ложки)
  • оцет 9%  — 2 Ст. ложки
  • Вусштерскій соус— 1 Ст. ложка
  • Качка або мідь— 80 мілілітрів
  • консервований перець— 4 Ст. ложки(подрібнений)
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Барбекю з курки - фото крок 1 Надішліть курку в духовку, розігріту до 220 градусів, з 20 хвилин. Тим часом подрібніть цибулю і часник, приправити сіллю, обсмажте на олії.

Барбекю з курки - фото крок 2 Підготуйте всі інгредієнти для соусу.

Барбекю з курки - фото крок 3 З'єднайте всі ці інгредієнти в мисці і добре перемішайте.

Барбекю з курки - фото крок 4 Курині ніжки, коли вони охолонуть, умочіть гарненько в соус.

Барбекю з курки - фото крок 5 Потім викладіть на деко і знову відправте в духовку вже при 180 градусах і смажте 5-8 хвилин. Перед подачею змастіть курку соусом і посипте обсмаженою цибулею з часником.

Подібні рецепти

Барбекю з баранини з кінзою

Риба на барбекю (простий рецепт)

Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...

Барбекю зі смаженою рисом

Барбекю зі смаженою рисом

Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...

Бешбармак з курки в мультиварці

Бешбармак з курки в мультиварці

Якщо готувати бешбармак як і належить — Казань, це займе кілька годин, тому я пропоную зекономити час і зробити бешбармак з курки в мультиварці, це блюдо вийде не менш смачне. опис приготування: Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на...

Борщ з курки

Борщ з курки

Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...

Брошет з курки

Брошет з курки

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...