Рецепт Борщ з курки

Рецепт Борщ з курки
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний.

опис приготування:

Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником або цибулею Цим блюдом ви зможете нагодувати всю сім'ю і гостей, всі будуть ситі і задоволені! І ще один секрет: щоб борщ був насиченого червоного кольору, можна обсмажити тертий буряк на сковороді, додавши трохи цукру.

  • курячі стегна— 2 штуки
  • Буряк— 2-3 штук
  • Картопля— 2-3 штук
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • капуста— 0,5 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • вода— 16 склянок
  • кетчуп— 5 Ст. ложок
  • Лимонний сік— 4 Ст. ложки
  • Чорний перець, сіль— За смаком
  • кріп— 1 Ст. ложка
1 Залийте курячі стегна без шкіри 6 склянками води і зваріть міцний курячий бульйон. злегка посолити. м'ясо вийміть.

2 У велику каструлю налийте 10 склянок води, закладіть помиту і очищену буряк і варіть її протягом години під закритою кришкою. Потім вийміть буряк і залиште її остигати.

3 очистіть картопля, наріжте його середніми шматочками. Додайте в воду, де варився буряк, і кип'ятіть 15-20 хвилин.

4 Наріжте кубиками цибулю, обсмажте його 3-4 хвилини в рослинному маслі. Потім додайте терту моркву і готуйте до золотистого кольору. В кінці відправте до овочів кетчуп і перемішайте.

5 Нашинкуйтекапусту і відправте її до картоплі. Потім натріть на крупній тертці зварену буряк і додайте її в борщ.

6 Слідом за ними відправте лимонний сік, консервовану квасолю, перець, сіль, лавровий лист і обсмажені овочі. Залийте приготованим бульйоном.

7 Куряче м'ясо нарвіть на волокна або наріжте ножем і додайте в борщ разом з нарізаним кропом. Варіть борщ ще 5-10 хвилин.

Подібні рецепти

Борщ білоруський

Маринад для шашлику з соєвим соусом

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...