Рецепт Борщ з курки

Рецепт Борщ з курки
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний.

опис приготування:

Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником або цибулею Цим блюдом ви зможете нагодувати всю сім'ю і гостей, всі будуть ситі і задоволені! І ще один секрет: щоб борщ був насиченого червоного кольору, можна обсмажити тертий буряк на сковороді, додавши трохи цукру.

  • курячі стегна— 2 штуки
  • Буряк— 2-3 штук
  • Картопля— 2-3 штук
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • капуста— 0,5 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • вода— 16 склянок
  • кетчуп— 5 Ст. ложок
  • Лимонний сік— 4 Ст. ложки
  • Чорний перець, сіль— За смаком
  • кріп— 1 Ст. ложка
1 Залийте курячі стегна без шкіри 6 склянками води і зваріть міцний курячий бульйон. злегка посолити. м'ясо вийміть.

2 У велику каструлю налийте 10 склянок води, закладіть помиту і очищену буряк і варіть її протягом години під закритою кришкою. Потім вийміть буряк і залиште її остигати.

3 очистіть картопля, наріжте його середніми шматочками. Додайте в воду, де варився буряк, і кип'ятіть 15-20 хвилин.

4 Наріжте кубиками цибулю, обсмажте його 3-4 хвилини в рослинному маслі. Потім додайте терту моркву і готуйте до золотистого кольору. В кінці відправте до овочів кетчуп і перемішайте.

5 Нашинкуйтекапусту і відправте її до картоплі. Потім натріть на крупній тертці зварену буряк і додайте її в борщ.

6 Слідом за ними відправте лимонний сік, консервовану квасолю, перець, сіль, лавровий лист і обсмажені овочі. Залийте приготованим бульйоном.

7 Куряче м'ясо нарвіть на волокна або наріжте ножем і додайте в борщ разом з нарізаним кропом. Варіть борщ ще 5-10 хвилин.

Подібні рецепти

Борщ з борщівника

Смажена стручкова квасоля

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...

Борщ з квашеного буряка

Борщ з квашеного буряка

Рецепт приготування пісного борщу з картоплею, квашеної буряком, морквою, цибулею і гвоздикою. опис приготування: З квашеного буряка виходить дуже смачна заправка для борщу. буряковий розсіл, який також додається в борщ, можна вживати в сирому вигляді. приготування: Щоб приготувати квашену бур...