Рецепти womanlife.com.ua

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Білоруська полендвіца

Білоруська полендвіца

Білоруський рецепт в'яленої полендвіци. Пропоную ознайомитися з делікатесом домашнього виробництва. У магазині таке купити неможливо. можливо, таке ви їли колись у бабусі в селі. опис приготування: У таку м'ясну закуску можна не закохатися. Вона просто не може не вийти! В її приготуванні немає...

Бісквітний торт з сиром

Бісквітний торт з сиром

Бісквіт - це, звичайно, універсальна річ. За пишності він не поступається дріжджового тесту, а по легкості навіть, напевно, виграє. ось, як приготувати бісквітний торт з сиром. опис приготування: Використовувати сир в бісквітному торті можливо як в якості крему, який відмінно підійде для змазу...

Банановий шейк

Банановий шейк

Рецепт приготування бананового коктейлю з ванільним морозивом. опис приготування: Змішати в блендері 2 чашки ванільного морозива, 3 столові ложки молока і 2 чайні ложки бананового порошку. Залити в стакан і заправити збитими вершками. молоко— 3 Ст. ложки банановий порошок— 2 чайних ложки Зм...

Баранина тушкована з картоплею

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Білкові мафіни

Білкові мафіни

Смачні та апетитні білкові маффіни з шинкою і сиром - прекрасна закуска для дружньої вечірки, до того ж вони готуються буквально за 20 хвилин при наявності необхідних продуктів на вашій кухні! опис приготування: Рум'яні білкові маффіни можна взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік. Го...

Рибний суп

Рибний суп

Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...

Баклажанові міні-піци

Баклажанові міні-піци

Тепер ви зможете порадувати своїх гостей не тільки класичної піцою, але і оригінальним варіантом цієї страви, адже ви дізнаєтеся, як приготувати баклажановие міні-піци, цікавий варіант випічки. опис приготування: Баклажанові міні-піци - хороший варіант ситної вечері або закуски на святковий ст...

Стегно куряче з картоплею в духовці

Стегно куряче з картоплею в духовці

Ситний і смачний вечерю, приготований в духовці. Ароматні і соковиті стегенця з овочами нікого не залишать байдужими! просте блюдо, готувати яке можна хоч кожен день! опис приготування: М'ясо і овочі підготуйте. Складіть в форму, запікайте в духовці при 220 градусах хвилин 40-60. перевіряйте г...

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Ніжний пиріг з дріжджового тіста з сиром і вершково-яєчної заливанням — яскравий представник національної болгарської кухні, оригінальний рецепт якого передається з покоління в покоління. пробуйте! опис приготування: Під час приготування "; намісника" зверніть особливу увагу на процес формуван...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Банановий чізкейк з маскарпоне

Банановий чізкейк з маскарпоне

Хочете здивувати казково смачним і надзвичайно ніжним десертом своїх рідних? Тоді пропоную вам приготувати легкий і ніжний банановий чізкейк. Цей десерт заслуговує найвищих похвал, а рецепт нескладний. опис приготування: Варіантів приготування чізкейк дуже багато: їх можна приготувати в духовц...

Безалкогольна Сангрия

Безалкогольна Сангрия

Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ків...

Бабка картопляна в горщику

Бабка картопляна в горщику

Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках! опис приготування: Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна с...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Берлінер

Берлінер

Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...