Рецепт Стегно без кістки

Рецепт Стегно без кістки
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки.

опис приготування:

Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в духовці. Використовуйте будь-які спеції і ароматні трави, адже куряче м'ясо добре поєднується з усім. Можете прибрати шкірку або залишити її. Подавайте стегна відразу після приготування.

  • Курні стегна без кістки— 8 штук
  • мед— 1/3 склянки
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • порошок чилі— 1 Ст. ложка
  • паприка— 1 щіпка
  • кмин— 0,5 чайних ложки
  • Каєнський перець— 1 щіпка
  • сіль— 1 Чайна ложка
Стегно без кістки - фото крок 1 1. Вимийте гарненько стегна без кісток, витріть їх серветками, потім викладіть їх на решітку для запікання в духовці (або на спеціальний піддон з гратами).

Стегно без кістки - фото крок 2 2. У миску викладіть рідкий мед, оцет, і перець чилі, кмин і кайенский перець, сіль.

Стегно без кістки - фото крок 3 3. Гарненько перемішайте всі складові.

Стегно без кістки - фото крок 4 4. За допомогою пензлика змастіть половиною отриманої суміші все стегна і відправте їх у розігрітий до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Стегно без кістки - фото крок 5 5. Через необхідний час дістаньте м'ясо і знову змастіть його спеціями, запікайте ще 20 хвилин.

Стегно без кістки - фото крок 6 6. Дістаньте з духовки готове куряче м'ясо, у нього буде золотиста і хрустка скоринка.

Стегно без кістки - фото крок 7 7. Подавайте стегна відразу з будь-яким гарніром на свій вибір.

Подібні рецепти

Стегно курчати в мультиварці

Хінкалі в пароварці

Мультиварка вже настільки тісно увійшла в наше життя, що іноді я зовсім забуваю про плиту. Ну, а що зробиш, якщо в ній готується все простіше і без особливих проблем. Тому і вибираю її. опис приготування: Цього разу я розповім вам, як приготувати стегно курчати в мультиварці. Будемо робити все...

Стегно куряче на кістці

Стегно куряче на кістці

Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...

Стегно куряче з картоплею в духовці

Стегно куряче з картоплею в духовці

Ситний і смачний вечерю, приготований в духовці. Ароматні і соковиті стегенця з овочами нікого не залишать байдужими! просте блюдо, готувати яке можна хоч кожен день! опис приготування: М'ясо і овочі підготуйте. Складіть в форму, запікайте в духовці при 220 градусах хвилин 40-60. перевіряйте г...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...