Рецепт Стегно без кістки
Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки.
опис приготування:
Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в духовці. Використовуйте будь-які спеції і ароматні трави, адже куряче м'ясо добре поєднується з усім. Можете прибрати шкірку або залишити її. Подавайте стегна відразу після приготування.
- Курні стегна без кістки— 8 штук
- мед— 1/3 склянки
- оцет— 1 Ст. ложка
- порошок чилі— 1 Ст. ложка
- паприка— 1 щіпка
- кмин— 0,5 чайних ложки
- Каєнський перець— 1 щіпка
- сіль— 1 Чайна ложка
2. У миску викладіть рідкий мед, оцет, і перець чилі, кмин і кайенский перець, сіль.
3. Гарненько перемішайте всі складові.
4. За допомогою пензлика змастіть половиною отриманої суміші все стегна і відправте їх у розігрітий до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
5. Через необхідний час дістаньте м'ясо і знову змастіть його спеціями, запікайте ще 20 хвилин.
6. Дістаньте з духовки готове куряче м'ясо, у нього буде золотиста і хрустка скоринка.
7. Подавайте стегна відразу з будь-яким гарніром на свій вибір.
Подібні рецепти
Хінкалі в пароварці
Мультиварка вже настільки тісно увійшла в наше життя, що іноді я зовсім забуваю про плиту. Ну, а що зробиш, якщо в ній готується все простіше і без особливих проблем. Тому і вибираю її. опис приготування: Цього разу я розповім вам, як приготувати стегно курчати в мультиварці. Будемо робити все...
Стегно куряче на кістці
Привіт всім любителям смачних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати стегно куряче на кістці. Рецепт дуже простий, однак результат вас приємно здивує. приступаємо! опис приготування: стегенця, приготовані за цим рецептом, виходять неймовірно хрусткими, ароматними і соковитими. Я...
Стегно куряче з картоплею в духовці
Ситний і смачний вечерю, приготований в духовці. Ароматні і соковиті стегенця з овочами нікого не залишать байдужими! просте блюдо, готувати яке можна хоч кожен день! опис приготування: М'ясо і овочі підготуйте. Складіть в форму, запікайте в духовці при 220 градусах хвилин 40-60. перевіряйте г...
Аджика из перца и чеснока без варки
Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...
Аджика з помідорів без часнику
Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...