Рецепт Бісквітний торт з сиром
Бісквіт - це, звичайно, універсальна річ. За пишності він не поступається дріжджового тесту, а по легкості навіть, напевно, виграє. ось, як приготувати бісквітний торт з сиром.
опис приготування:
Використовувати сир в бісквітному торті можливо як в якості крему, який відмінно підійде для змазування і наповнення коржів, так і в самому тесті. Я вам представила перший варіант, оскільки дуже люблю сирний крем. Будьте обережнішими, додаючи сир і взагалі що-небудь додаткове в бісквітне тісто, так як воно дуже примхливе.
- Борошно вищого сорту— 1 Склянка
- яйця— 6 штук
- цукор— 1 Склянка
- Сир— 300 грам
- крем— 150 грам
- желатин— 20 грам
- ванілін— 1 штука
Змішуємо просіяне борошно з іншого третьою частиною склянки цукру. Всипаємо склянка борошна, половину пачки ваніліну і розтираємо гарненько. Поступово викладаємо збитий білок, перемішуючи ложкою або віночком. Міксером користуватися не варто.
Бісквітне тісто виливаємо в змащену маслом форму, обережно вирівнюючи по поверхні. Ставимо випікатися в духовку при температурі 180 градусів на півгодини. Готовність перевіряємо сірником або шпажкою. Готовий корж перевертаємо догори дном і ставимо остигати в такому положенні, не витягуючи з форми. Потім розрізаємо корж гострим ножем і отримуємо 2 коржа.
Приступаємо до крему. Сир викладаємо в блендер разом з цукром і залишилися ваніліном. Доповідаємо сметану і збиваємо все в густий сирний крем. Можна також скористатися міксером.
Розводимо желатин в холодній воді. Коли він набубнявіє, нагріваємо його до 70 градусів, помішуючи до повного розчинення. Теплий желатин вливаємо в сирний крем і збиваємо в тому ж блендері. Коли крем почне трохи схоплюватися, викладаємо його на нижній корж. Вирівнюємо і накриваємо другим коржем. Ставимо в холодильник на кілька годин до застигання крему.
Готовий охолоджений торт витягуємо з холодильника і подаємо на стіл. Зверху можна його прикрасити цукровою пудрою, какао, корицею або тертим шоколадом. Чудовий десерт як на святковий стіл, так і просто до чаю. Рекомендую для підняття настрою!
Подібні рецепти
Крем-суп з брокколі з плавленим сиром
Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...
Бісквітний торт з заварним кремом
якщо солодке — ваша слабкість, цей торт ризикує стати вашим улюбленим! І нема чого дивуватися, адже цей ніжний бісквіт з заварним кремом, вкритий шоколадною глазур'ю — справжнє задоволення! опис приготування: Ділюся з вами корисними знаннями, як зробити бісквітний торт із заварним кремом в дом...
Бісквітний торт
Рецепт приготування бісквітного торта прикрашеного ківі і полуницею. Торт на день народження. опис приготування: 1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо ...
Бісквітний дитячий торт
Бісквітний дитячий торт дуже легко зробити з готових коржів. Цей незвичайний десерт, який виглядає як смішна й добра собачка, обов'язково припаде до смаку малюкам будь-якого віку! опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бісквітний дитячий торт, то цей рецепт підійде. Малюка...
Бісквітний торт «графські руїни»
Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...