Рецепти womanlife.com.ua

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Баклажани по-грузинськи на зиму

Баклажани по-грузинськи на зиму

Хочу сказати, що рецепт приготування баклажанів по-грузинськи на зиму настільки простий, що і передати складно. За двадцять хвилин готуються, а ввечері вже можна їсти! опис приготування: Такий простий рецепт баклажанів по-грузинськи на зиму мені особисто дуже подобається тим, що готувати по-сп...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Бродет

Бродет

традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...

Борщ з підкопченими реберцями

Котлети з фаршу з рисом

Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознай...

Ароматна баранина з нутом

Ароматна баранина з нутом

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Букатіні з соусом з червоного перцю

Букатіні з соусом з червоного перцю

Рецепт приготування традиційного італійського блюда з макаронних виробів з неймовірно смачним соусом. кількість порцій: 4 bukatini— 400 грам солодкий червоний перець— 300 грам часник— 10 грам ріпчаста цибуля— 50 грам чилі перець— 8 грам оливкова олія— 40 грам сіль— 8 грам базилік— 10 грам пекор...

Бісквітний торт з коньяком

Бісквітний торт з коньяком

Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...

Британський Різдвяний кекс

Британський Різдвяний кекс

В європейських країнах до святкування Різдва підходять з усією відповідальністю. є рецепти, які передаються з покоління в покоління. Ця випічка якраз з подібних традиційних варіантів. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати Британський Різдвяний кекс. Його також називають фруктови...

Білковий крем для капкейков

Білковий крем для капкейков

Хочу поділитися рецептом універсального білкового крему. Він відмінно підходить для багатьох видів випічки, особливо добре прикрашати ними капкейкі, тому що крем стабільний і тримає форму. опис приготування: Приготувати шоколадні капкейкі з білковим кремом дуже просто, а випічка при цьому вихо...

Аргентинські емпанадас

Аргентинські емпанадас

У різних провінціях ці пиріжки готують по-своєму. Але якщо це рибні емпанадас, то вони обов'язково з тунцем! А маслини і рубані яйця присутні у всіх рецептах. дивіться! опис приготування: У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати аргентинські емпанадас. Це невеликі пиріжки з тунцем, маслин...

Базовий томатний соус

Базовий томатний соус

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Млинці товсті з картоплею

Млинці товсті з картоплею

млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ситними, ароматними і корисними, так як для їх приготування необхідна не тільки закваска-опара з пшеничного борошна, але і терту картоплю. опис приготування: Якщо ви любите млинці, але хочете приготувати їх більш ситними, додайте до них терту ...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...

Ароматний рис в горщиках

Ароматний рис в горщиках

Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Банановий пудинг

Банановий пудинг

Рецепт приготування пудингу з бананів. Популярна страва південноамериканських штатів. опис приготування: Змішати в каструлі цукор, борошно, сіль і яйця. Влити невеликими порціями молоко, помішуючи, довести до однорідної маси. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи до загустіння. охолоди...