Рецепт Аргентинські емпанадас
У різних провінціях ці пиріжки готують по-своєму. Але якщо це рибні емпанадас, то вони обов'язково з тунцем! А маслини і рубані яйця присутні у всіх рецептах. дивіться!
опис приготування:
У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати аргентинські емпанадас. Це невеликі пиріжки з тунцем, маслинами і вареними яйцями. Вони в міру гострі, адже там два види перцю: чорний і червоний мелений. кажуть, що ці пиріжки смачніше на наступний день, але я це перевірити не змогла, вони просто летять зі столу! пробуйте!
- Пшеничне борошно— 210 грам
- заголовок для палітурки— 100 грам
- Гаряча вода— 150 мілілітрів
- свинячий смалець— 50 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- розпушувач— 0,5 чайних ложки
- консервований тунець— 200 грам(начинка)
- яйце варене— 2 штуки(начинка)
- лук фіолетовий— 1 штука(або білий салатний; начинка)
- маслини— 10 штук(без кісточок; начинка)
- базилік сушений— 1 Чайна ложка(начинка)
- сіль, перець чорний мелений, червоний мелений— За смаком(начинка)
- яйце сире— 1 штука(для змазування емпанадас)
додайте сіль, розпушувач, топлений гарячий свинячий жир.
Влийте гарячу воду і ложкою замісити тісто.
Перейдіть на стіл. Тісто замішується руками, воно легке і пластичне, м'яке. Комок тесту оберніть плівкою і залиште на 30 хвилин.
Тунець дрібно поріжте (або купіть вже подрібнений).
Додайте терті яйця.
Додайте дрібно порізану цибулю, маслини, сіль, перець, базилік. перемішайте.
начинка готова. Якщо вона суха, то додайте 2-3 ложки рослинної олії, в якому був тунець.
На столі розкачайте тісто, борошном присипати не потрібно, тісто не прилипає. Видавіть кружечки діаметром 8-10 см. Покладіть на кожен начинку.
Стік гарний кінець.
Змастіть пергамент маслом, інвест Петті, змастіть їх сирим яйцем і відправте в духовку. час - 15 хвилин, температура - 230 градусів.
Готово! Зніміть пиріжки з пергаменту.
І угощайтесь!
Подібні рецепти
Емпанадас з яловичиною
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...