Рецепт Базовий томатний соус

Рецепт Базовий томатний соус
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 35 хв.
На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику.

опис приготування:

Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з них шкірку, але і консервовані томати в власному соку відмінно працюють. Додавайте улюблені спеції і трави, щоб соус вийшов більш ароматним. При бажанні можна зробити відразу велику порцію і заморозити. Це дуже зручно, особливо зайняті господині зможуть оцінити

  • томати— 800 грам(у власному соку)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1-2 штук
  • часник— 3 зубчики
  • цукор— 2 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • сушені трави— За смаком(орегано, базилік)
Базовий томатний соус - фото крок 1 1. Розігрійте рослинне масло і викладіть дуже дрібно нарізану цибулю. Додайте базилік і орегано, за бажанням можна додати пластівці перцю. Обсмажте кілька хвилин, помішуючи.

Базовий томатний соус - фото крок 2 2. Додайте пропущений через прес часник і смажте ще 1 хвилинку.

Базовий томатний соус - фото крок 3 3. викладіть помідори.

Базовий томатний соус - фото крок 4 4. Додайте сіль і цукор. Доведіть до кипіння, після приберіть вогонь до мінімуму і млоїте соус близько півгодини. Якщо хочете більш густий, додайте ще 10-15 хвилин.

Базовий томатний соус - фото крок 5 5. Готовий базовий томатний соус можна використовувати відразу або ж перекласти в стерилізовані баночку, остудити і прибрати в холодильник.

Подібні рецепти

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями

Ванільні кекси (базовий рецепт)

Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями. опис приготування: З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...