Рецепти womanlife.com.ua

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...

Банановий хліб з корицею

Банановий хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з бананового пюре з корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: При бажанні ви можете додати в хліб шоколадні чіпси або горіхи, рівні кількості бананового пюре. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки сіль— За смаком топленого вершкового масла— 4...

Бездрожжевой хлеб на солоде

Бездрожжевой хлеб на солоде

Напевно, ні у однієї страви немає стільки різноманітних рецептів, як у хліба. Пропоную ще один — це бездріжджовий хліб на солоді, технічно рецепт простий, але вимагає витрати часу. опис приготування: Хліб за кількістю рецептів не зрівняється ні з яким блюдом. Як тільки людина навчилася його ви...

Млинці з м'ясом

Млинці з м'ясом

Рецепт млинці з м'ясом — приготування млинців з м'ясною начинкою. Неймовірно смачна закуска популярна в Росії і країнах Європи. опис приготування: Популярне російське блюдо — млинці з м'ясом. Зазвичай подається на обід в якості основної страви на друге. Так само млинчики з м'ясною начинкою буд...

Баклажани на вугіллі

Торт рецепти «Майнкрафт»

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...

Бобовий салат з сиром пармезан

Бобовий салат з сиром пармезан

салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте! опис приготування: Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний ...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Бісквітний пиріг з ягодами

Бісквітний пиріг з ягодами

Легкий в приготуванні пиріг з ягодами. Можна використовувати для цього рецепта сухі ягоди або в оболонці, такі як: смородина червона або чорна, агрус, лохина, чорниця, черешня (без кісточки). опис приготування: Приготуйте тісто. Вимийте і підготуйте ягоди. З'єднайте тісто з ягодами, випікайте ...

Апельсиновий джем

Апельсиновий джем

Апельсиновий джем неймовірно смачні ласощі. Рецепт англійської заготовки — апельсинового джему неймовірно простий. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Перш ніж приступати до варіння апельсинового джему, з належним трепетом поставтеся до покупки апельсинів і лимонів, з яких будете ва...

Баклажани з моцарелою і помідорами

Баклажани з моцарелою і помідорами

шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...

Азербайджанський суп «Довга»

Азербайджанський суп «Довга»

Дуже смачний і освіжаючий суп на основі кисломолочних продуктів і великої кількості зелені. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся, як приготувати азербайджанський суп «Довга». опис приготування: Цей суп схожий на відому всім окрошку, однак для його приготування не потрібно...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Млинці з цукром

Млинці з цукром

Приготуємо млинці з цукром - відмінний варіант для швидкого перекусу або хорошого сніданку в колі сім'ї. Млинці з цукром - це смак з дитинства, тому вони завжди бажані. опис приготування: Подавати до столу такі млинці можна просто з молоком або чашкою ароматного чаю, компотами або іншими улюбл...

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту відрізняються від звичайних тим, що вони набагато ніжніше. Завдяки сиру вони мають підвищений вміст кальцію, тому їх корисно давати на полуденок дітям. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати булочки з сирного тесту, то просто прочитайте цей рецепт. З н...

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Ніжний пиріг з дріжджового тіста з сиром і вершково-яєчної заливанням — яскравий представник національної болгарської кухні, оригінальний рецепт якого передається з покоління в покоління. пробуйте! опис приготування: Під час приготування "; намісника" зверніть особливу увагу на процес формуван...

Adzhapsandali

Adzhapsandali

Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Млинці з морепродуктами

Млинці з морепродуктами

Доброго дня. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати млинці з морепродуктами або пучімге, як їх ще називають. Це традиційні корейські млинці. Так, так, саме корейські. Отже, читаємо і готуємо. опис приготування: Готові млинці прикрасьте свіжими овочами. Можна подавати їх з різними соусам...