Рецепт Азербайджанський суп «Довга»

Рецепт Азербайджанський суп «Довга»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Дуже смачний і освіжаючий суп на основі кисломолочних продуктів і великої кількості зелені. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся, як приготувати азербайджанський суп «Довга».

опис приготування:

Цей суп схожий на відому всім окрошку, однак для його приготування не потрібно багато інгредієнтів (картопля, огірки і так далі). Він освіжає і бадьорить, а завдяки великій кількості зелені він ще і дуже корисний. Готується таке блюдо просто і швидко, суп легкий і в той же час живильний.

  • кисле молоко— 1,5 L
  • шпинат— 1 пучок
  • Braai— 1 пучок
  • кріп— 1 пучок
  • Мал— 4 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
Азербайджанський суп 1. Всю зелень ретельно промиваємо під струменем холодної води. Мал замочуємо на 10-15 хвилин, після чого дуже добре його промиваємо (4-5 раз).

Азербайджанський суп 2. Зелень обтирає паперовим рушником, щоб позбутися від зайвої рідини, і дрібно рубаємо. Мал пересипаємо в сотейник, солимо і відварюємо його до готовності.

Азербайджанський суп 3. У каструлю переливаємо кисле молоко (можна кефір) і вбиваємо 1 яйце.

Азербайджанський суп 4. Віночком ретельно перемішуємо (5 хвилин), не збивайте. У підсумку отримуємо однорідну суміш.

Азербайджанський суп 5. Каструлю відправляємо на вогонь, доводимо рідину до кипіння, безперервно помішуючи, додаємо зелень і варимо 4 хвилини, помішуючи, після чого вимикаємо вогонь і насипаємо рис, продовжуємо заважати ще 3 хвилини. Накриваємо суп рушником, залишаємо його остигати, після чого подаємо до столу.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Азербайджанска довга

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...