Рецепт Азербайджанський суп «Довга»
Дуже смачний і освіжаючий суп на основі кисломолочних продуктів і великої кількості зелені. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся, як приготувати азербайджанський суп «Довга».
опис приготування:
Цей суп схожий на відому всім окрошку, однак для його приготування не потрібно багато інгредієнтів (картопля, огірки і так далі). Він освіжає і бадьорить, а завдяки великій кількості зелені він ще і дуже корисний. Готується таке блюдо просто і швидко, суп легкий і в той же час живильний.
- кисле молоко— 1,5 L
- шпинат— 1 пучок
- Braai— 1 пучок
- кріп— 1 пучок
- Мал— 4 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
2. Зелень обтирає паперовим рушником, щоб позбутися від зайвої рідини, і дрібно рубаємо. Мал пересипаємо в сотейник, солимо і відварюємо його до готовності.
3. У каструлю переливаємо кисле молоко (можна кефір) і вбиваємо 1 яйце.
4. Віночком ретельно перемішуємо (5 хвилин), не збивайте. У підсумку отримуємо однорідну суміш.
5. Каструлю відправляємо на вогонь, доводимо рідину до кипіння, безперервно помішуючи, додаємо зелень і варимо 4 хвилини, помішуючи, після чого вимикаємо вогонь і насипаємо рис, продовжуємо заважати ще 3 хвилини. Накриваємо суп рушником, залишаємо його остигати, після чого подаємо до столу.
Подібні рецепти
Азербайджанска довга
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...