Рецепт Баранина з салатом з авокадо

Рецепт Баранина з салатом з авокадо
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом.

опис приготування:

М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику.

Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо на 1 час.

Для салату візьміть 1 авокадо, яке треба очистити від кісточки і шкірки. Потім воно дрібно ріжеться і змішується з сумішшю, відкладеної раніше. Туди ж кидається дрібно нарізаний помідор і все перемішується.

Салат розбирається на листя, які шинкують смужками і укладаються по краю блюда. На них ми укладаємо наш приготовлений салат.

М'ясо обсмажують на олії протягом 2-3 хвилин, а потім виймається. Потім кидається лук, який обсмажується до золотистого відтінку, а в нього знову кладеться м'ясо на 1-2 хвилини. Готовий продукт перекладіть на тарілку з салатом.


  • мякоть баранины— 700 грам
  • белое вино сухое— 1/2 склянки
  • ананасовий сік— 1/2 склянки
  • сік лимонний— 2-4 Ст. ложок
  • Braai— 8 Ст. ложок
  • перець чилі— 3 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • авокадо— 1 штука
  • помідор— 1 штука
М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику.

Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо на 1 час.

Для салату візьміть 1 авокадо, яке треба очистити від кісточки і шкірки. Потім воно дрібно ріжеться і змішується з сумішшю, відкладеної раніше. Туди ж кидається дрібно нарізаний помідор і все перемішується.

Салат розбирається на листя, які шинкують смужками і укладаються по краю блюда. На них ми укладаємо наш приготовлений салат.

М'ясо обсмажують на олії протягом 2-3 хвилин, а потім виймається. Потім кидається лук, який обсмажується до золотистого відтінку, а в нього знову кладеться м'ясо на 1-2 хвилини. Готовий продукт перекладіть на тарілку з салатом.


Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Тости з салатом з баклажанів

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...