Рецепт Баранина з салатом з авокадо
Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом.
опис приготування:
М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику.
Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо на 1 час.
Для салату візьміть 1 авокадо, яке треба очистити від кісточки і шкірки. Потім воно дрібно ріжеться і змішується з сумішшю, відкладеної раніше. Туди ж кидається дрібно нарізаний помідор і все перемішується.
Салат розбирається на листя, які шинкують смужками і укладаються по краю блюда. На них ми укладаємо наш приготовлений салат.
М'ясо обсмажують на олії протягом 2-3 хвилин, а потім виймається. Потім кидається лук, який обсмажується до золотистого відтінку, а в нього знову кладеться м'ясо на 1-2 хвилини. Готовий продукт перекладіть на тарілку з салатом.
- мякоть баранины— 700 грам
- белое вино сухое— 1/2 склянки
- ананасовий сік— 1/2 склянки
- сік лимонний— 2-4 Ст. ложок
- Braai— 8 Ст. ложок
- перець чилі— 3 штуки
- часник— 2 зубчики
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- рослинна олія— 2 Ст. ложки
- авокадо— 1 штука
- помідор— 1 штука
Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо на 1 час.
Для салату візьміть 1 авокадо, яке треба очистити від кісточки і шкірки. Потім воно дрібно ріжеться і змішується з сумішшю, відкладеної раніше. Туди ж кидається дрібно нарізаний помідор і все перемішується.
Салат розбирається на листя, які шинкують смужками і укладаються по краю блюда. На них ми укладаємо наш приготовлений салат.
М'ясо обсмажують на олії протягом 2-3 хвилин, а потім виймається. Потім кидається лук, який обсмажується до золотистого відтінку, а в нього знову кладеться м'ясо на 1-2 хвилини. Готовий продукт перекладіть на тарілку з салатом.
Подібні рецепти
Тости з салатом з баклажанів
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...