Рецепт Апельсиновий джем
Апельсиновий джем неймовірно смачні ласощі. Рецепт англійської заготовки — апельсинового джему неймовірно простий. Переконайтеся в цьому самі!
опис приготування:
Перш ніж приступати до варіння апельсинового джему, з належним трепетом поставтеся до покупки апельсинів і лимонів, з яких будете варити апельсиновий джем. Найкраще вибирати фрукти середньої костистості. добре, якщо в кожному фрукті буде по парочці кісточок. Теж саме з йде лимонами. Не вибирайте занадто костисті фрукти, джем тоді може вийти гірким.
Бажаю удачі!
- апельсини— 1,5 кілограма
- лимон— 2 штуки
- цукор— 3 склянки
- Лимонний сік— 1/3 склянки(2-3 лимона)
- вода— 3 склянки
Для варки джема необходимо взять эмалированную кастрюлю.
Апельсини разделываем так: ножом снимаем цедру. В плода апельсина снимаем пленку и кости. М'якоть нарізаємо невеликими шматочками.
Цедру режем соломкой.
Два лимона нарезаем сразу с кожицей. Мембрану и косточки лимона присоединить к мембране апельсинов.
Затем в кастрюлю выкладываем кусочки апельсинов, лимонів, апельсинову цедру. С оставшихся лимон натираем цедру и выдавливаем сок в кастрюлю. Добавляем три стакана воды. Из марли, сложенно в 3 шару, завязываем мешок с косточками и мембранами апельсинов и лимонов и кладем в кастрюлю. Доводим будущий джем до кипения и варим полчаса на медленном огне, постійно помішуючи і знімаючи піну.
Мешочек достать, віджати. Затем в кастрюлю добавить сахар, збільшити вогонь і довести до кипіння. Следует постоянно помешивать джем. Далі варимо ще 10 минут и разливаем по банкам.
Стерилизуем банки около 7 минут с неплотно закрытой крышкой, а затем крышки плотно закрываем.
Подібні рецепти
Коржі смажені (на кефірі)
Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...
Апельсиновий крем
апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...
Апельсиновий пудинг
Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...
Апельсиновий коктейль смузі
Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...
Апельсиновий салат
Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...