Рецепт Булочки з сирного тесту

Рецепт Булочки з сирного тесту
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Булочки з сирного тесту відрізняються від звичайних тим, що вони набагато ніжніше. Завдяки сиру вони мають підвищений вміст кальцію, тому їх корисно давати на полуденок дітям.

опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати булочки з сирного тесту, то просто прочитайте цей рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як можна порадувати свою сім'ю простий, але дуже смачною випічкою.

  • Сир (м'який або несолодка сирна маса)  — 250 грам
  • цукор тростинний— 100 грам(+ для посыпки)
  • Розпушувач тіста— 2 штуки(2 упаковки по 12 г)
  • Масло рослинне— 8 Ст. ложок
  • молоко— 6 Ст. ложок
  • сіль— 1 щіпка
  • борошно— 2,5 склянки
  • жовток яєчний— 1 штука
Булочки з сирного тесту - фото крок 1 У велику миску або каструльку складіть коричневий тростинний цукор, розпушувач і сир. Якщо ви використовуєте домашній сир, то тоді він повинен бути не сухим, але в той же час не дуже жирним.

Булочки з сирного тесту - фото крок 2 Перемішайте всі інгредієнти спочатку виделкою або ложкою, а потім ретельно збийте міксером на високій швидкості. Якщо у вас немає міксера, то зробити це можна занурювальним блендером.

Булочки з сирного тесту - фото крок 3 Додайте до суміші масло, молоко і сіль. Знову гарненько все збийте до однорідної консистенції.

Булочки з сирного тесту - фото крок 4 Борошно просійте через сито. Це необхідно, щоб вона збагатилася киснем і щоб позбутися від дрібних смітинок, які можуть в ній присутні. Додайте борошно в сирну масу.

Булочки з сирного тесту - фото крок 5 Спочатку втручайтеся борошно ложкою, а потім руками. вимісити тісто, поступово додаючи борошно, якщо це необхідно, щоб тісто не липло до рук. Воно має бути м'яким, податливим і еластичним.

Булочки з сирного тесту - фото крок 6 Відщипувати від тесту шматочки і формуйте з них булочки, розгортаючи тісто в джгут а потім скотився Улиточки. Викладіть булочки на застелений пергаментом деко. Змастіть їх сирим жовтком і присипте цукром. Випікайте булки при 180 градусах 50 хвилин.

Подібні рецепти

Булочки з корицею і горіхами

Пиріг з сирного тесту в мультиварці

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...