Рецепт Баранина з помідорами і сухофруктами
Рецепт приготування смаженої баранини з помідорами, чорносливом, курагою, папркіой, цибулею і кінзою.
опис приготування:
У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти баранину в тарілку.
Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і часник, готувати, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин. Додати перець, Коран, чорнослив, помідори, 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити на повільному вогні, прикривши кришкою, поки соус не загусне, від 25 до 30 хвилин.
Повернути баранину в каструлю, варити, поки м'ясо не нагріється, приблизно 1 хвилину. Додати кінзу і сік лайма. Подавати баранину з кінзою і крупою кус-кус на гарнір при бажанні.
- оливкового масла— 5 чайних ложок
- бескостной баранины— 550 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
- велика цибулина— 1 штука
- зубчики часнику— 4 штуки
- перець— 1/2 чайних ложки
- Коран— 1/2 склянки
- чорносливу без кісточок— 1/2 склянки
- очищенных помидоров— 450 грам
- соку лайма— 2 Ст. ложки
Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і часник, готувати, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин. Додати перець, Коран, чорнослив, помідори, 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити на повільному вогні, прикривши кришкою, поки соус не загусне, від 25 до 30 хвилин.
Повернути баранину в каструлю, варити, поки м'ясо не нагріється, приблизно 1 хвилину. Додати кінзу і сік лайма. Подавати баранину з кінзою і крупою кус-кус на гарнір при бажанні.
Подібні рецепти
Баранина з баклажанами і помідорами
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...