Рецепт Баранина з помідорами і сухофруктами

Рецепт Баранина з помідорами і сухофруктами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування смаженої баранини з помідорами, чорносливом, курагою, папркіой, цибулею і кінзою.

опис приготування:

У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти баранину в тарілку.

Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і часник, готувати, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин. Додати перець, Коран, чорнослив, помідори, 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити на повільному вогні, прикривши кришкою, поки соус не загусне, від 25 до 30 хвилин.

Повернути баранину в каструлю, варити, поки м'ясо не нагріється, приблизно 1 хвилину. Додати кінзу і сік лайма. Подавати баранину з кінзою і крупою кус-кус на гарнір при бажанні.


  • оливкового масла— 5 чайних ложок
  • бескостной баранины— 550 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • велика цибулина— 1 штука
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • Коран— 1/2 склянки
  • чорносливу без кісточок— 1/2 склянки
  • очищенных помидоров— 450 грам
  • соку лайма— 2 Ст. ложки
У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти баранину в тарілку.

Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю і часник, готувати, помішуючи, до м'якості, від 2 до 4 хвилин. Додати перець, Коран, чорнослив, помідори, 3 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити на повільному вогні, прикривши кришкою, поки соус не загусне, від 25 до 30 хвилин.

Повернути баранину в каструлю, варити, поки м'ясо не нагріється, приблизно 1 хвилину. Додати кінзу і сік лайма. Подавати баранину з кінзою і крупою кус-кус на гарнір при бажанні.


Подібні рецепти

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина з баклажанами і помідорами

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина (спекотне)

Баранина (спекотне)

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...