Рецепти womanlife.com.ua
Млинці з яловичиною та цибулею
Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...
Бананове ескімо
Рецепт приготування домашнього ескімо з бананової начинкою. опис приготування: беремо тверді, але зрілі банани, очищаємо їх від шкірки. Розрізаємо кожен банан поперек навпіл і вставляємо в кожну половинку паличку для морозива. Застеляємо піднос пергаментом, викладаємо на нього банани і ставимо...
Баклажановий соус
Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...
Піца «3 сиру»
Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...
Брізоль зі свинини
сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...
Баклажани в томаті на зиму
Простий і смачний спосіб запастися улюбленими баклажанами на всю зиму — це приготувати їх з цього рецепти. Він гранично простий, а сама заготовка виходить неймовірно смачна, соковита і ароматна. опис приготування: Останнім часом я все частіше стала робити заготовки в томаті, адже така заливка ...
Баклажани по-пекінськи
Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...
Баклажани з морквою і часником на зиму
Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...
Бозбаш-куфта
Цей чудовий супчик — справжній подарунок для всіх гурманів і любителів кавказької кухні. Він неймовірно смачний, з неповторним ароматом і досить незвичайними інгредієнтами. опис приготування: Рецепт приготування бозбаш-кюфта відноситься до азербайджанської кухні, цей суп є різновидом кюфта, ал...
Баклажани по-італійськи
Баклажани по-італійськи — дуже смачна страва, винайдене італійцями. Головна особливість баклажанів по-італійськи — вони запечені в духовці. блюдо вегетаріанське, дуже смачне і корисне. опис приготування: Подорожуючи по Італії, я записала купу рецептів. Багато нових страв хотілося навчитися гот...
Банановий кекс з родзинками
Банановий кекс з родзинками — до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний кекс для недільного сімейного чаювання. опис приготування: Я не люблю хитромудрі рецепти випічки і волію то, що готується просто, але виходить смачно. Ось банановий кекс з родзинками — це блюдо з так...
Баклажани під соусом
Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...
Баранячі голяшки з овочами
Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...
Баклажанова ікра
сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться! опис приготування: Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовува...
Біла риба в конверті з каперсами
Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...
Млинці вегетаріанські
Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом млинців вегетаріанських, приготованих з бананами і вівсяними пластівцями. недавно, смачно, корисно, думаю, діти оцінять цей рецепт! опис приготування: Якщо тісто дуже загусне, його можна розбавити молоком. Млинці вегетаріанські можна випікати мален...
Болгарське лечо «Глобус»
У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";. опис приготування: Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак ці...
Біфштекс рубаний з яйцем
Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і смажимо на розжареній сковороді. Я...
Баклажани з начинкою
Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...