Рецепт Баранячі голяшки з овочами

Рецепт Баранячі голяшки з овочами
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Простий рецепт популярного шотландського блюда.

опис приготування:

приготування голяшек:

Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на аркуші для випічки. Додати лимонну цедру, гілочки чебрецю і м'яти. Обернути гомілки в папір для випічки, акуратно і компактно. Можна пов'язати мотузкою для кращого скріплення. Викласти паперовий згорток в форму для випічки. Залити на дно окріп так, щоб вода покривала 2 см згортка. Поставити гомілки в духовку (розігріту до 180 градусів) з 50 хвилин.

гремолатою:

Дрібно нарубати листя м'яти і часник, додати терту цедру лимона і трохи крапель лимонного соку.

гарнір:

Відварити картоплю в злегка підсоленій воді до готовності. Перекласти в посуд. Там же відварити морквину, досить 3 хвилин після закипання. Там же відварити квасолю протягом 2 хвилин. Розтопити в сковороді вершкове масло. Додати відварну картоплю, квасоля і морква. нагріти, посолити і поперчити.


  • бараньи голяшки— 2 штуки(кожна по 450-500 г)
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • гілочки чебрецю— 5 штук
  • гілочки м'яти— 5 штук
  • лимон— 1 штука
  • сіль і перець— — За смаком
  • побеги мяты— 5-6 штук(ингредиенты для гремолаты:)
  • лимон— 1 штука
  • стрелки зелени чеснока— 2 штуки
  • молода картопля— 600 грам(інгредієнти для гарніру:)
  • молода морква— 5 штук
  • фасоль в стручках— 200 грам
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
приготування голяшек:

Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на аркуші для випічки. Додати лимонну цедру, гілочки чебрецю і м'яти. Обернути гомілки в папір для випічки, акуратно і компактно. Можна пов'язати мотузкою для кращого скріплення. Викласти паперовий згорток в форму для випічки. Залити на дно окріп так, щоб вода покривала 2 см згортка. Поставити гомілки в духовку (розігріту до 180 градусів) з 50 хвилин.

гремолатою:

Дрібно нарубати листя м'яти і часник, додати терту цедру лимона і трохи крапель лимонного соку.

гарнір:

Відварити картоплю в злегка підсоленій воді до готовності. Перекласти в посуд. Там же відварити морквину, досить 3 хвилин після закипання. Там же відварити квасолю протягом 2 хвилин. Розтопити в сковороді вершкове масло. Додати відварну картоплю, квасоля і морква. нагріти, посолити і поперчити.


Подібні рецепти

Баранячі реберця з овочами

Бефстроганов з яловичини зі сметаною

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...

Баранячі котлети на кісточці

Баранячі котлети на кісточці

тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Баранячі котлети

Баранячі котлети

Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...