Рецепти womanlife.com.ua

Булочки з гірчицею і шинкою

Булочки з гірчицею і шинкою

А чи зустрічали ви в випічці поєднання солоного, пряного і солодкого смаку? До сих пір немає? А адже це дійсно смачно! Тільки не поспішайте додавати нові інгредієнти в тісто, а дивіться рецепт. опис приготування: Нічого особливо складного в інструкції немає, адже основою буде готове тісто, а н...

Млинці без борошна

Млинці без борошна

Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...

Млинці з пахтою і ожиною

Млинці з пахтою і ожиною

Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом. опис приготування: зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму...

Баклажани, мариновані швидко

Баклажани, мариновані швидко

Маринування завжди вважалося досить довгим процесом, але за допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, мариновані швидко, лише за 30 хвилин. Виходять вони ароматні і апетитні. опис приготування: Приготувати мариновану закуску можна всього за 30 хвилин, і цей рецепт - відм...

Боби з артишоками

Диван з ківі

Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...

Баклажани сациві з волоськими горіхами

Баклажани сациві з волоськими горіхами

баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...

Баба romovaya

Баба romovaya

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";. опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? Дуже просто! Пропоную докладний покрокови...

Салат «вінегрет»

Салат «вінегрет»

Салат "; Вінегрет" - частий гість на нашому столі. Овочевий і ситний салат, який гарантовано підніме вам настрій навіть самий похмурий і сумний день. Його мене навчила готувати моя улюблена бабуся. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати чудовий салат "; Вінегрет ";, який всім ...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Булочки для бургерів

Булочки для бургерів

Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...

Аблесківер

Аблесківер

Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці. опис приготування: Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх...

Баклажани з помідорами в духовці

Баклажани з помідорами в духовці

Баклажани з помідорами - чудова закуска до Вашого столу. Вона не тільки смачна, але і красиво виглядає, тому відмінно прикрасить святковий стіл! опис приготування: Баклажани з помідорами, запечені в духовці - це дуже смачно і в якійсь мірі навіть корисно. Адже головні інгредієнти наділені чима...

Батончик «премія»

Батончик «премія»

Великолепный аромат коксового ореха и молочный шоколад — именно за это многие так любят батончик "Bounty". Читайте, как приготовить батончик "Bounty", и удивляйте родных. опис приготування: Если будете использовать свежий кокосовый орех, то будьте осторожны при раскалывании. Орех очень твердый...

Батон з начинкою

Батон з начинкою

Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...

Аджика на зиму без стерилізації

Аджика на зиму без стерилізації

Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...

Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму

Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...

Бісквітне тістечко

Бісквітне тістечко

Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...