Рецепт Боби з артишоками
Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями
опис приготування:
Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з головою». Варіть протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Після цього додається морква і боби варяться ще 10 хвилин. Зніміть овочі з вогню, відкиньте на друшляк і дайте стекти воді.
Цибуля наріжте великими кільцями, а в сковорідці розтопіть масло. Куди укладається цибулю і обсмажують до прозорості. Як тільки це сталося, додайте до цибулі моркву з бобами, влийте бульйон з овочів, лимонний сік і посоліть. Гасіть все інгредієнти 5 хвилин. Артишоки розрізаються навпіл і додаються до бобів разом із зеленню, знову гасяться 5 хвилин, а також перчать і солятся.
- боби— 250 грам
- морква— 3 штуки
- цибуля— 2 штуки
- оливкова олія— 60 мілілітрів
- бульйон овочевий— 1 Склянка
- сік лимонний— 2 Ст. ложки
- артишок— 400 грам(мариновані )
- зелень— 2 Ст. ложки
- перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Цибуля наріжте великими кільцями, а в сковорідці розтопіть масло. Куди укладається цибулю і обсмажують до прозорості. Як тільки це сталося, додайте до цибулі моркву з бобами, влийте бульйон з овочів, лимонний сік і посоліть. Гасіть все інгредієнти 5 хвилин. Артишоки розрізаються навпіл і додаються до бобів разом із зеленню, знову гасяться 5 хвилин, а також перчать і солятся.
Подібні рецепти
Яєчня з артишоками і картоплею
Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...
Боби зі свининою
Поспішаю поділитися з вами доступним і дуже вдалим варіантом, як приготувати боби зі свининою. ситно, апетитно і дуже смачно — то, що треба для обіду або вечері. опис приготування: 1. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте. 2. м'ясо вимийте, обсушити і наріжте кубиками. Обсмажте на сильн...
Баранина з артишоками
Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...