Рецепт Баклажани на решітці на багатті

Рецепт Баклажани на решітці на багатті
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 35 хв.
Ділюся простим і корисним рецептом приготування баклажанів на решітці на багатті. Виходить ситна і смачна рум'яна закуска. Можна подавати до шашлику, а можна — замість шашлику! Смачний і соковитий!

опис приготування:

Ці баклажани на решітці на багатті — відмінна закуска для літніх і осінніх пікніків і виїздів на природу. До речі, оскільки не всі люблять баклажани, часто я роблю однакову начинку в баклажані і в шинку. Так все залишаються задоволені, адже їдять смачні і корисні закуски на природі. Спробуйте і ви, це дуже здорово!

  • баклажани— 2-3 штук
  • фарш грибний— 200 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 2 штуки(або одна велика цибулина)
  • Перець болгарський— 1 штука
  • паста томатна— 3 Ст. ложки(якомога більше, за смаком)
  • спеції— За смаком
Баклажани на решітці на багатті - фото крок 1 1. Нарізаємо баклажани "; човниками ";, видаляємо серединку. Якщо серединка з насінням їх, сміливо викидайте, а якщо ще й молода — додайте до фаршу. Самі човники натираємо сіллю і залишаємо на 5 хвилин, поки не виділиться сік (так ми прибираємо гіркоту). Промиємо їх під проточною водою, і ще раз натираємо спеціями і сіллю за смаком.

Баклажани на решітці на багатті - фото крок 2 2. фарш (можна взяти і м'ясної, але я віддаю перевагу подрібнені заздалегідь печериці) змішаємо зі спеціями і залишками м'якоті баклажанів. сюди ж — подрібнена цибулина і морквина. перемішаємо, наповнимо баклажани, заллємо томатною пастою.

Баклажани на решітці на багатті - фото крок 3 3. Далі поверх фаршу викладаємо шматочки перцю, посипаємо все це пишність залишилася подрібненої цибулиною. Загортаємо у фольгу кожен човник. Запікаємо на решітці по 10 хвилин (кожну).

Баклажани на решітці на багатті - фото крок 4 4. А потім розгортаємо фольгу і подаємо блюдо до столу!

Подібні рецепти

Баклажани гриль на решітці

Дріжджові оладки

Баклажани гриль на решітці, мабуть, одне з найпростіших блюд, які можна швидко приготувати на природі. опис приготування: Чи збираєтеся на природу? Так чому б не використати перевірений, класичний рецепт баклажанів гриль на решітці? Щоб заощадити час, найкраще підготувати інгредієнти заздалегі...

Баклажани на багатті

Баклажани на багатті

Овочі на грилі можна готувати по-різному, все залежить від їх маринування. В даному рецепті баклажани виходять дивно смачними, оскільки не тільки маринуються, але і подаються з соусом з томатів. опис приготування: Якщо ви збираєтеся разом з друзями на природі, то обов'язково приготуйте баклажа...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...