Рецепт Салат «вінегрет»

Рецепт Салат «вінегрет»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Салат "; Вінегрет" - частий гість на нашому столі. Овочевий і ситний салат, який гарантовано підніме вам настрій навіть самий похмурий і сумний день. Його мене навчила готувати моя улюблена бабуся.

опис приготування:

Сьогодні я розповім, як приготувати чудовий салат "; Вінегрет ";, який всім серцем люблять в нашій родині. Що мені дійсно подобається в цьому салаті, так це те, що в ньому використовуються доступні і добре відомі продукти, які є у кожної господині на кухні, а в результаті виходить так красиво і смачно! яскрава буряк, солодка морква, ситний картопля, зелений горошок і надає кислинку солоний огірочок. Квасоля надає незабутній шовковистий смак, а цибуля і зелень освіжають наш вінегрет. Додаємо ароматне масло - і такий простий, але дуже смачний салат готовий.

  • Варена картопля— 3 штуки(середнього розміру)
  • відварений буряк— 3 штуки(середнього розміру)
  • відварна морквина— 3 штуки
  • Консервований зелений горошок— 1 банку Штук(я беру маленьку на 200 г)
  • консервована квасоля— 1 банку Штук(маленька банку на 200 г)
  • Солоний огірок— 2 великих Штук
  • сіль— 1 щіпка
  • Соняшникова олія— 50 мілілітрів(для заправки)
  • зелень— За смаком мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(середнього розміру)
1 Ретельно вимийте овочі, картоплю, буряк і моркву складіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Варити картоплю і моркву потрібно приблизно хвилин 25-30, буряк потрібно потримати приблизно півтори години.

2 Коли овочі зваряться і як тільки охолонуть, очистіть їх від шкірки і поріжте дрібними кубиками. Солоні огірочки поріжте такими ж кубиками. Консервований горошок і квасоля відкрийте, злийте рідину з банки і додайте їх до овочів.

3 Лук також наріжте дрібними кубиками. Зелень промийте та висушіть, дрібно наріжте. Посоліть і заправте маслом.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Тархун домашній

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...