Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Бананові пончики в глазурі

Бананові пончики в глазурі

Рецепт приготування пончиків з бананами, волоськими горіхами, кокосовою стружкою і глазур'ю з молока і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятка пончиків. яскраві пончики — відмінне блюдо для дитячого свята. дуже стиглі банани— 2 штуки бавовна— 2 Ст. ложки вані...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Бісквітний торт

Бісквітний торт

Рецепт приготування бісквітного торта прикрашеного ківі і полуницею. Торт на день народження. опис приготування: 1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо ...

Бісквітне тістечко на швидку руку

Бігус з ковбасою

брат, цей затишний запах будинку, теплий плед, чашечка чаю і свіжий бісквіт… Що може бути краще? І, якщо плед і чай у вас є, давайте займемося бісквітом. опис приготування: У рецепті "; бісквітне тістечко на швидку руку" дивним чином поєднуються мінімальний набір продуктів, швидкість приготува...

Бокконе Дольче

Бокконе Дольче

Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...

Млинці з персикової начинкою

Млинці з персикової начинкою

Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....

Австралійські смажені курячі крильця

Австралійські смажені курячі крильця

Рецепт приготування австралійських смажених курячих крилець. Спробуйте самі і почастуєте ваших близьких. опис приготування: Найсмачніші курячі крильця! Спочатку з потрібно замаринувати в соєвому і устричному соусах, потім обваляти в борошні і обсмажити. Давайте готувати разом! курячих криле...

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...

Бефстроганов з мови

Бефстроганов з мови

Для багатьох може здатися, що бефстроганов з мови в домашніх умовах — блюдо не зовсім звичайне, але це не так. Субпродукти завжди вимагають до себе особливий "; підхід ";, тому їх слід обробляти. опис приготування: Спробуйте приготувати мову саме за цим рецептом. Попередньо обробіть його (відв...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Болгарський суп

Болгарський суп

Літо вже на порозі, скоро настануть спекотні дні. Захочеться з'їсти чогось смачного і прохолодного. Розповім сьогодні про рецепт, як приготувати болгарський суп, який нагадує окрошку. опис приготування: В основі приготування - огірки і несолодкий йогурт. Ви можете подрібнити огірки невеликими ...

Баклажани в мікрохвильовці

Баклажани в мікрохвильовці

Чи знали ви, що овочі можна готувати в мікрохвильовці, і вони виходять менш жирними, але зберігають всі свої корисні властивості? даю рада, як приготувати баклажани в мікрохвильовці — вийде смачно! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати баклажани в мікрохвильовці, — це приголо...

Булочки з корицею і згущеним молоком

Булочки з корицею і згущеним молоком

Рецепт приготування булочок з корицею і козячим молоком. опис приготування: зробити тісто. Змастити маслом велику миску і відкласти в сторону. розтопити 4 столові ложки вершкового масла, відкласти в сторону. У мисці змішати разом борошно, цукор, дріжджі і сіль. Додати козяче молоко, вершкове м...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Баранина в духовці

Баранина в духовці

Баранина - дивовижне м'ясо, яке підійде до святкового та повсякденного столу. Сьогодні я розповім вам, як приготувати баранину в духовці за оригінальним рецептом. буде смачно, обіцяю. опис приготування: У підсумку ви отримуєте соковите, але в той же час і хрустке блюдо. До каре ягняти ідеально...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Баварський салат

Баварський салат

Хочу поділитися простим, але смачним рецептом баварського салату. Особливо гарний він буде в зимовий час, коли мало свіжих овочів і в хід йде консервація. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати баварський салат. За бажанням в салат можна додати варену буряк. У салату ці...

Бекон в червоному вині зі спаржею

Бекон в червоному вині зі спаржею

Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...