Рецепт Бісквітний торт

Рецепт Бісквітний торт
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування бісквітного торта прикрашеного ківі і полуницею. Торт на день народження.

опис приготування:

1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо цукор, продовжуємо збивати далі. Змішати борошно і крохмаль, 1/2 частина отриманої маси змішати зі збитими жовтками. 1/3 частина яєчних білків змішати з жовткова масою. Потім додати решту частини білків, борошна і крохмалю. змішати.

2. Змастіть маслом дно форми для випічки. Посипте трохи борошна і залийте тісто. Нагріти духовку до 180 З. Випікати корж протягом 35 хвилин.

3. Дістати форму з коржем з духовки. Посипати тонким шаром борошна деко і покласти на нього форму (дном вгору). Витримати форму в такому положенні протягом 10 хвилин. Почекати поки бісквіт охолоне і поділити на 2 меньших коржа.

4. Гарненько збити в мисці жирний сир. Поставити в холодильник.

5. готуємо начинку: Збиваємо вершки з цукром, далі, в іншому посуді збиваємо цукор і яєчні жовтки. додаємо сир, вершки і шоколадну крихту в жовткову масу. Змішуємо до однорідного стану.

6. готуємо просочення: Змішуємо бренді і міцну каву. Просочуємо даної сумішшю коржі. Викладаємо крем на перший (нижній) корж. Зверху накриваємо другим коржем. Змащуємо кремом верх торта. Посипаємо шоколадною крихтою, викладаємо часточки ківі і полуницю розрізану на половинки. Ставимо торт в холодильник на 3,5 годину.


  • яєчні жовтки— 3 штуки(інгредієнти для коржа)
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • мука— 60 грам
  • крохмаль— 40 грам
  • бренди— 1 Склянка(ингредиенты для пропитки)
  • кава— 1/4 склянки
  • жирні вершки— 1/2 склянки(інгредієнти для крему)
  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • жирний сир— 250 грам
  • ківі— 4 штуки(ингредиенты для украшения)
  • полуниця— 10 штук
  • шоколадна крихта— 2 Ст. ложки
1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо цукор, продовжуємо збивати далі. Змішати борошно і крохмаль, 1/2 частина отриманої маси змішати зі збитими жовтками. 1/3 частина яєчних білків змішати з жовткова масою. Потім додати решту частини білків, борошна і крохмалю. змішати.

2. Змастіть маслом дно форми для випічки. Посипте трохи борошна і залийте тісто. Нагріти духовку до 180 З. Випікати корж протягом 35 хвилин.

3. Дістати форму з коржем з духовки. Посипати тонким шаром борошна деко і покласти на нього форму (дном вгору). Витримати форму в такому положенні протягом 10 хвилин. Почекати поки бісквіт охолоне і поділити на 2 меньших коржа.

4. Гарненько збити в мисці жирний сир. Поставити в холодильник.

5. готуємо начинку: Збиваємо вершки з цукром, далі, в іншому посуді збиваємо цукор і яєчні жовтки. додаємо сир, вершки і шоколадну крихту в жовткову масу. Змішуємо до однорідного стану.

6. готуємо просочення: Змішуємо бренді і міцну каву. Просочуємо даної сумішшю коржі. Викладаємо крем на перший (нижній) корж. Зверху накриваємо другим коржем. Змащуємо кремом верх торта. Посипаємо шоколадною крихтою, викладаємо часточки ківі і полуницю розрізану на половинки. Ставимо торт в холодильник на 3,5 годину.


Подібні рецепти

Бісквітний торт з коньяком

Листкові пиріжки з капустою

Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...

Бісквітний торт з сиром

Бісквітний торт з сиром

Бісквіт - це, звичайно, універсальна річ. За пишності він не поступається дріжджового тесту, а по легкості навіть, напевно, виграє. ось, як приготувати бісквітний торт з сиром. опис приготування: Використовувати сир в бісквітному торті можливо як в якості крему, який відмінно підійде для змазу...

Бісквітний дитячий торт

Бісквітний дитячий торт

Бісквітний дитячий торт дуже легко зробити з готових коржів. Цей незвичайний десерт, який виглядає як смішна й добра собачка, обов'язково припаде до смаку малюкам будь-якого віку! опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бісквітний дитячий торт, то цей рецепт підійде. Малюка...

Бісквітний торт «графські руїни»

Бісквітний торт «графські руїни»

Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...

Бісквітний торт з заварним кремом

Бісквітний торт з заварним кремом

якщо солодке — ваша слабкість, цей торт ризикує стати вашим улюбленим! І нема чого дивуватися, адже цей ніжний бісквіт з заварним кремом, вкритий шоколадною глазур'ю — справжнє задоволення! опис приготування: Ділюся з вами корисними знаннями, як зробити бісквітний торт із заварним кремом в дом...