Рецепт Бокконе Дольче
Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків.
опис приготування:
Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт! Ви можете подати Бокконе Дольче у вигляді тістечок або ж у вигляді повноцінного торта. У будь-якому вигляді подача буде феєричною, яскравою і красивою. Прикрашати десерт ви можете не тільки полуницею, як в моєму випадку, але і будь-якими іншими ягодами, фруктами, горіхами — смак від цього не зіпсується.
- білки яєчні— 6 штук
- цукор— 1/2 склянки
- молоко— 1 склянок
- шоколадні крапельки— 1 Склянка(100 d шоколад)
- вершки— 1/2 склянки
- Цукрова пудра— 6 Ст. ложок
- Полуниця— 2,5 склянки
2. Сформуйте кола з збитою білкової суміші на пергаментному папері. Випікайте меренгу при температурі 120 градусів протягом 45 хвилин.
3. У сотейнику нагрійте вершки і молоко, розтопіть шоколадні крапельки в вершкової суміші до утворення однорідної маси.
4. В окремій ємності з'єднайте цукрову пудру і збиті вершки. Змастіть готову меренгу шоколадним сиропом, а зверху полийте вершковим соусом.
5. Прикрасьте перший шар меренги часточками полуниці. Повторіть процес складання тістечка по верствам.
7. Бокконе Дольче перед подачею прикрасьте ягодами полуниці.
Подібні рецепти
Кращий рецепт сливового пирога з джемом
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...