Рецепт Бокконе Дольче

Рецепт Бокконе Дольче
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків.

опис приготування:

Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт! Ви можете подати Бокконе Дольче у вигляді тістечок або ж у вигляді повноцінного торта. У будь-якому вигляді подача буде феєричною, яскравою і красивою. Прикрашати десерт ви можете не тільки полуницею, як в моєму випадку, але і будь-якими іншими ягодами, фруктами, горіхами — смак від цього не зіпсується.

  • білки яєчні— 6 штук
  • цукор— 1/2 склянки
  • молоко— 1  склянок
  • шоколадні крапельки— 1 Склянка(100 d шоколад)
  • вершки— 1/2 склянки
  • Цукрова пудра— 6 Ст. ложок
  • Полуниця— 2,5 склянки
Бокконе Дольче - фото крок 1 1. За допомогою міксера збийте білки до утворення стійких піків з додаванням цукор. Вводите цукор порціями.

Бокконе Дольче - фото крок 2 2. Сформуйте кола з збитою білкової суміші на пергаментному папері. Випікайте меренгу при температурі 120 градусів протягом 45 хвилин.

Бокконе Дольче - фото крок 3 3. У сотейнику нагрійте вершки і молоко, розтопіть шоколадні крапельки в вершкової суміші до утворення однорідної маси.

Бокконе Дольче - фото крок 4 4. В окремій ємності з'єднайте цукрову пудру і збиті вершки. Змастіть готову меренгу шоколадним сиропом, а зверху полийте вершковим соусом.

Бокконе Дольче - фото крок 5 5. Прикрасьте перший шар меренги часточками полуниці. Повторіть процес складання тістечка по верствам.

Бокконе Дольче - фото крок 6 7. Бокконе Дольче перед подачею прикрасьте ягодами полуниці.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Кращий рецепт сливового пирога з джемом

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...