Рецепт Бігос з квашеної капусти

Рецепт Бігос з квашеної капусти
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше.


опис приготування:

Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста приємно освіжає бігос з квашеної капусти, влітку я додаю замість пасти терті свіжі томати. Дуже часто жирні реберця заміняю більш пісної свининою. Бігос — моє улюблене блюдо, якщо треба нагодувати компанію чоловіків. Здорово його готувати на природі в казані, тоді вже, що тільки туди не йде: і сосиски, і копченості, і свіжі овочі. Але я розповім, як приготувати бігос з квашеної капусти в домашніх умовах.


  • Капуста квашена— 400 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Свинина— 500 грам
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • зелень— 30 грам
  • чорнослив— 70 грам
Бігос з квашеної капусти - фото крок 1 Порезать свинину кусочками.

Бігос з квашеної капусти - фото крок 2 цибулю порізати.

Бігос з квашеної капусти - фото крок 3 Мясо обжарить в разогретом масле на сильном огне до золотистого цвета. Додати цибулю і обсмажувати ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Долить стакан воды, зменшити вогонь, тушить мясо полчаса.

Бігос з квашеної капусти - фото крок 4 Додати квашену капусту. Так как в моей квашеной капусте много морковки, то свежую я не добавляю.

Бігос з квашеної капусти - фото крок 5 Додати капусту, томатну пасту, разведенную водой и тушить под крышкой 10 хвилин.

Бігос з квашеної капусти - фото крок 6 для 10 минут до готовности добавить чернослив без косточек, зелень,спеції,сіль.

Бігос з квашеної капусти - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Бігос польський

Бігос зі свіжої капусти

Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Бекаси з цвітної капусти

Бекаси з цвітної капусти

Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Млинці з цвітної капусти на кефірі

Млинці з цвітної капусти на кефірі

Спробувавши один раз ці млинці, ви обов'язково їх полюбите. Пишні і дуже смачні, сухі і добре пропечені. Їсти їх зі сметаною і часником суцільне задоволення! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Млинці з цвітної капусти на кефірі ";. Нічого складного або незвичайного в рецепт...