Рецепт Булочки з корицею і згущеним молоком

Рецепт Булочки з корицею і згущеним молоком
Кількість порцій: 9 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Рецепт приготування булочок з корицею і козячим молоком.

опис приготування:

зробити тісто. Змастити маслом велику миску і відкласти в сторону. розтопити 4 столові ложки вершкового масла, відкласти в сторону.

У мисці змішати разом борошно, цукор, дріжджі і сіль. Додати козяче молоко, вершкове масло і яйце, збити міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси, від 3 до 5 хвилин. Вилити масу в підготовлену миску і накрити поліетиленовою плівкою. Дати постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться в об'ємі в два рази, близько 30 хвилин.

підготувати начинку. У великій каструлі довести молоко до кипіння на середньому вогні. Додати цукор і варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати ваніль і довести до кипіння. У невеликій мисці віночком змішати соду і 1 1 / 2 столові ложки води. Зменшити вогонь і додати соду. варити, помішуючи кожні 15 хвилин, поки суміш не стане коричневою і густий, від 6 до 8 годин. Процідити через тонке сито і дати охолонути трохи. Варене козяче молоко з цукром може зберігатися в герметичному контейнері в холодильнику до 1 місяці.

Тим часом змастити маслом форму для випічки і відкласти в сторону. Помістити 2 чашки вареного козячого молока, вершкове масло, горіхи Пекан, корицю і родзинки в середню каструлю. Варити на середньому вогні, поки масло не розтане і суміш не стане однорідною. Зняти з вогню і дати охолонути трохи. Налити одну третину суміші в форму для випічки, рівномірно розподіливши, і відкласти в сторону.

На злегка посипаною борошном розкачати тісто в прямокутник приблизно 25Х37 см. Вилити начинку на тісто. Згорнути тісто і нарізати поперек на 8 кіл. Викласти розрізаною стороною вниз в форму для випічки, накрити поліетиленовою плівкою. Дати постояти в теплому місці близько 30 хвилин.

Розігріти духовку до 175 градусів. Випікати булочки до золотистого кольору, від 30 до 45 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути. Викласти на блюдо і змазати додатково вареним козячим молоком за бажанням.


  • вершкового масла— 4 Ст. ложки(Для тіста:)
  • пакетик дріжджів— 1 штука
  • солі— 1 щіпка
  • теплого козьего молока— 3/4 склянки
  • велике яйце— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • соди— 3/4 чайних ложки
  • нарезанных орехов пекан— 2/3 склянки
  • меленої кориці— 1 Ст. ложка
  • родзинок або смородини— 2/3 склянки
зробити тісто. Змастити маслом велику миску і відкласти в сторону. розтопити 4 столові ложки вершкового масла, відкласти в сторону.

У мисці змішати разом борошно, цукор, дріжджі і сіль. Додати козяче молоко, вершкове масло і яйце, збити міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси, від 3 до 5 хвилин. Вилити масу в підготовлену миску і накрити поліетиленовою плівкою. Дати постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться в об'ємі в два рази, близько 30 хвилин.

підготувати начинку. У великій каструлі довести молоко до кипіння на середньому вогні. Додати цукор і варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати ваніль і довести до кипіння. У невеликій мисці віночком змішати соду і 1 1 / 2 столові ложки води. Зменшити вогонь і додати соду. варити, помішуючи кожні 15 хвилин, поки суміш не стане коричневою і густий, від 6 до 8 годин. Процідити через тонке сито і дати охолонути трохи. Варене козяче молоко з цукром може зберігатися в герметичному контейнері в холодильнику до 1 місяці.

Тим часом змастити маслом форму для випічки і відкласти в сторону. Помістити 2 чашки вареного козячого молока, вершкове масло, горіхи Пекан, корицю і родзинки в середню каструлю. Варити на середньому вогні, поки масло не розтане і суміш не стане однорідною. Зняти з вогню і дати охолонути трохи. Налити одну третину суміші в форму для випічки, рівномірно розподіливши, і відкласти в сторону.

На злегка посипаною борошном розкачати тісто в прямокутник приблизно 25Х37 см. Вилити начинку на тісто. Згорнути тісто і нарізати поперек на 8 кіл. Викласти розрізаною стороною вниз в форму для випічки, накрити поліетиленовою плівкою. Дати постояти в теплому місці близько 30 хвилин.

Розігріти духовку до 175 градусів. Випікати булочки до золотистого кольору, від 30 до 45 хвилин. Викласти на решітку і дати охолонути. Викласти на блюдо і змазати додатково вареним козячим молоком за бажанням.


Подібні рецепти

Млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком

Булочки зі згущеним молоком

Хочу з вами поділитися рецептом приготування млинцевого торта з сирним кремом і згущеним молоком. смакота неймовірна, всім раджу придивитися до цього рецепту! Торт гарний та святковий! опис приготування: Такий млинцевий торт з сирним кремом і згущеним молоком - відмінне рішення для всіх тих, х...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...

Булочки до чаю з корицею

Булочки до чаю з корицею

Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні. опис приготування: Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за ...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...