Рецепт Баварський салат

Рецепт Баварський салат
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Хочу поділитися простим, але смачним рецептом баварського салату. Особливо гарний він буде в зимовий час, коли мало свіжих овочів і в хід йде консервація.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати баварський салат. За бажанням в салат можна додати варену буряк. У салату цікава заправка, яка вигідно відрізняє його від майонезних і він не такий нудний, як простий вінегрет. Загалом, рекомендую спробувати!

  • печериці— 230 грам(консервовані)
  • Горошок зелений— 150 грам(консервований)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(червоний)
  • огірок солоний— 2 штуки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Гірчиця дижонская— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
Баварський салат - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Баварський салат - фото крок 2 Лук наріжте півкільцями і обсмажте на сковороді. Додайте гриби на сковороду і обсмажте до випаровування зайвої рідини.

Баварський салат - фото крок 3 Морква відваріть на пару, потім наріжте кубиками.

Баварський салат - фото крок 4 Додайте в миску порізаний кубиками солоний огірок, горошок і цибулю з грибами.

Баварський салат - фото крок 5 Для заправки змішайте оливкова олія, гірчицю і лимонний сік.

Баварський салат - фото крок 6 Змішайте всі овочі, полийте соусом. Посоліть і поперчіть за смаком.

Баварський салат - фото крок 7 Баварський салат готовий, смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Тушковані качині потрухи

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...