Рецепт Баварський салат
Хочу поділитися простим, але смачним рецептом баварського салату. Особливо гарний він буде в зимовий час, коли мало свіжих овочів і в хід йде консервація.
опис приготування:
Нижче я розповім докладніше, як приготувати баварський салат. За бажанням в салат можна додати варену буряк. У салату цікава заправка, яка вигідно відрізняє його від майонезних і він не такий нудний, як простий вінегрет. Загалом, рекомендую спробувати!
- печериці— 230 грам(консервовані)
- Горошок зелений— 150 грам(консервований)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(червоний)
- огірок солоний— 2 штуки
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- Гірчиця дижонская— 1 Ст. ложка
- Лимонний сік— 1-2 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком
Лук наріжте півкільцями і обсмажте на сковороді. Додайте гриби на сковороду і обсмажте до випаровування зайвої рідини.
Морква відваріть на пару, потім наріжте кубиками.
Додайте в миску порізаний кубиками солоний огірок, горошок і цибулю з грибами.
Для заправки змішайте оливкова олія, гірчицю і лимонний сік.
Змішайте всі овочі, полийте соусом. Посоліть і поперчіть за смаком.
Баварський салат готовий, смачного!
Подібні рецепти
Тушковані качині потрухи
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...