Рецепти womanlife.com.ua

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Баклажани мариновані

Баклажани мариновані

Сама незвичайна і смачна заготівля? баклажани мариновані. найлегша, корисна і оригінальна з солених закусок? Звичайно ж, це баклажани мариновані! Дуже легкий рецепт приготування. опис приготування: Рецепт баклажанів маринованих до неподобства простий. Само приготування займає не більше години...

Баклажани під гриби на зиму

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Баклажани в духовці на швидку руку

Суп з сочевиці «Масурдал»

Дуже простий рецепт приготування неймовірно смачних баклажанів. Використовуйте улюблені поєднання овочів і улюблених спецій. опис приготування: Я взяла до баклажанів помідори, цибуля і часник. Зі спецій використовувала сіль, орегано, чорний мелений перець і італійські трави. баклажани— 3 шту...

Баклажани по-корейськи фаршировані

Баклажани по-корейськи фаршировані

Баклажани по-корейськи я фарширую корейської морквою і помідорами. Смачно і ситно. опис приготування: Баклажани по-корейськи фаршировані — дивовижне блюдо для всієї родини. Особливо сподобається любителям овочів, вегетаріанцям і тим, хто прагне поліпшити свою фігуру. Важливо озброїтися спеціал...

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Булочки з корицею і вершкової глазур'ю

Булочки з корицею і вершкової глазур'ю

Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока. кількість порцій: 6-8 молоко— 1 Склянка(для тіста) вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста) мук...

Грузинський сироп

Грузинський сироп

Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Брики

Брики

рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...

Баклажани по-турецьки з м`ясом

Баклажани по-турецьки з м`ясом

Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...

Баклажани з цибулею як гриби

Баклажани з цибулею як гриби

думаю, не помилюся, якщо скажу, що баклажани є одним з найбільш затребуваних овочів для заготовок на зиму. Ділюся рецептом баклажанів з цибулею, які за смаком будуть схожі на гриби. опис приготування: Якщо в ваших краях не ростуть гриби або не було часу щоб відправитися за ними в ліс, не біда,...

Бородинський хліб традиційний

Бородинський хліб традиційний

Хлебопечка дасть вам можливість насолодитися справжнім смаком Бородінського хліба, який ви пам'ятаєте з дитинства, але не знаходите на полицях хлібного відділу. Хліб досить дорогий, але він того вартий! опис приготування: 1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин. 2. За...

Баклажани в пароварці

Баклажани в пароварці

Овочі на пару представляються вам не самої апетитною їжею? дуже даремно, адже для того, щоб дізнатися справжній смак баклажанів, їх потрібно хоч раз приготувати в пароварці! опис приготування: Пароварка не тільки зберігає максимум вітамінів та інших корисних речовин, а також дозволяє готувати ...

Баклажани в кисло-солодкому соусі

Баклажани в кисло-солодкому соусі

Баклажани в кисло-солодкому соусі — справжній делікатес, чий смак не може не порадувати гурманів. Рецепт про те, як рядовий продукт перетворити в вишукане частування! опис приготування: Баклажани в кисло-солодкому соусі дуже просте і швидке блюдо. Його дуже добре використовувати як гарнір до м...

Млинці «червоний оксамит»

Млинці «червоний оксамит»

Здивувати своїх рідних можна навіть незвичайного кольору млинцями, тому розповім, як приготувати млинці "; Червоний оксамит. Дуже смачні і красиві на вигляд червоні млинці з ніжною вершковою начинкою. опис приготування: Раджу вам готувати такі млинці невеликими порціями, так як вони настільки ...