Рецепт Брики

Рецепт Брики
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину.

опис приготування:

Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовності зніміть з вогню, додайте сіль і перець, тертий сир і подрібнену зелень. Перемішайте всі інгредієнти.

Тісто розкочується тонким шаром. В ідеалі повинно вийти 4 сочня розміром 15х15 см. кожен Перемащуємо оливковою олією з двох сторін, складається по діагоналі і знову розгортається.

Покладіть на половинку кожного начинку і зробіть в ній невелике заглиблення, в яке вбивається яйце. Накрийте начинку інше половиною і защіпніте обидва краї. Смажте пиріжок з кожного боку по 5 хвилин. Оформляти при подачі можна як заманеться.


  • тісто листкове— 450 грам(листкове )
  • баранини— 250 грам(м'якоть)
  • цибуля— 2 штуки
  • Braai— 2 штуки
  • розмарин— 2 штуки
  • сир пармезан— 2 Ст. ложки
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • яйця— 4 штуки
  • перець чорний мелений , сіль— — За смаком
Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовності зніміть з вогню, додайте сіль і перець, тертий сир і подрібнену зелень. Перемішайте всі інгредієнти.

Тісто розкочується тонким шаром. В ідеалі повинно вийти 4 сочня розміром 15х15 см. кожен Перемащуємо оливковою олією з двох сторін, складається по діагоналі і знову розгортається.

Покладіть на половинку кожного начинку і зробіть в ній невелике заглиблення, в яке вбивається яйце. Накрийте начинку інше половиною і защіпніте обидва краї. Смажте пиріжок з кожного боку по 5 хвилин. Оформляти при подачі можна як заманеться.


Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Коктейль «фіз»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...