Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани по-турецьки з м`ясом
Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...
Buf burginon
Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...
Баранячі реберця в сметані
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...
Баранина в йогурті
Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята. опис приготування: Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця ...
Polpette
Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю здобні — відмінне частування для гостей і близьких. Такі булочки тануть у роті, особливо якщо подати їх з чашкою кави, чаю чи склянкою молока. опис приготування: Не обов'язково готувати здобне тісто на дріжджах, щоб спекти смачні соло...
Бекмес класичний
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...
Бананові мафіни з фініками і насінням
Рецепт приготування мафінів з банановим пюре, фініками, кунжутом, маком, насінням соняшнику і насінням гарбуза. опис приготування: Мафіни з хрусткою посипкою з насіння зарядять вас бадьорістю з самого ранку. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, вони готуються дуже швидко і просто. ку...
Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем
Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...
Badagi
Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...
Bifshteks «Шатобріан»
Іноді у нас прокидається просто звірячий апетит, в такі моменти найчастіше уявляєш собі великий і смачний шматочок м'яса на своїй тарілці! Саме таким є біфштекс "; Шатобріан ";! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування біфштекса "; Шатобріан ";. Французьке м'ясо виходить про...
Млинці з куркою і маскарпоне
Пропоную приготувати млинцеві роли з пікантною гострою начинкою. Якщо раптом у вас залишилося кілька млинців, то така закуска буде вельми до речі: вона допоможе задіяти залежалися млинці. опис приготування: При приготуванні цієї страви можна експериментувати: маскарпоне можна замінити, наприкл...
Баклажани пармеджано
трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...
Баранина смажена на сковороді з цибулею
баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...
Аджабсандал
Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...
Балтійський сирний суп
Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...
Булка білоруська
Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...
Баранина тушкована по-арабськи
Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...