Рецепти womanlife.com.ua
Діамантова брокколі
Майстер-клас по отварке брокколі. Квіти брокколі виходять яскравими, контрастними і блискучими як діамант. опис приготування: Обрізаємо квіточки вашої брокколі, намагаючись, щоб їх розмір був досить їстівним. Твердий стебло нарізаємо дрібно. Залити воду у велику каструлю, посолити і довести до...
Авокадо з креветками
Авокадо з креветками — смачний салат, який ще й дуже корисний і красивий. обідаючи їм, Ви зможете задовольнити не тільки голод, але і отримати естетичне задоволення! опис приготування: Авокадо з креветками — салат, на приготування якого йде близько 20 хвилин. Однак, знаю точно, що такий салат ...
Банани в шоколаді
Хочете приготувати неймовірно солодкий десерт? Немає проблем: спробуйте зробити банани в шоколаді, запевняю такого ви ще не пробували. Десерт виходить схожим на морозиво, що дуже подобається дітям. опис приготування: Десерт в першу чергу призначається для дітей, але таку смакоту можна готувати...
Ароматный яблочный пирог
Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...
Піца-малютка
Економно і швидко можна зробити дуже смачну заготовку на зиму — баклажани з овочами на зиму в домашніх умовах! Самі ж знаєте, напевно, як взимку душа просить смачних салатів! Так запаситесь же! опис приготування: Отже, якщо ви ще не знаєте, як приготувати баклажани з овочами на зиму, — ось вам...
«Біла береза» (салат з чорносливом)
Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...
Бажання в духовці у фользі
Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...
Баклажани під гриби смажені
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...
Бешамель соус
бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баклажани з болгарським перцем і печерицями
Рецепт приготування баклажанів з печерицями і болгарським перцем. Блюдо виходить смачним і корисним. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться болгарський перець, баклажан і свіжі шампіньйони. Імбиром можна сміливо замінити часник. баклажани— 2 штуки спеції— 1 За смаком...
Баклажани по-сінгапурськи
Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...
Борщ з квасолею без м'яса
Існує чимало рецептів дієтично і вегетаріанських супів. Одним з них є борщ, який готується на основі відвареної квасолі. Тому він виходить досить ситним, але в той же час легким. опис приготування: Якщо ви дотримуєтеся посту або ж просто не їсте м'яса, то зверніть увагу на цей рецепт першого с...
Баклажани по-вірменськи на зиму
Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...
Безе з яблуками
Рецепт безе з яблуками — повітряного ласощі для всієї родини. Що може бути краще ніж солодкі збиті білки і кисло-солодкі яблука, та ще й з морозивом! опис приготування: Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі...
Борани из цыплят
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...
Буглама з риби
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...
Батончик «Марс»
Любителям знаменитого батончика з карамеллю в шоколаді хочу запропонувати спробувати відтворити десерт на власній кухні. Якщо ви не боїтеся експериментів, тоді сміливо запам'ятовуйте цей варіант! опис приготування: Хочу відразу попередити, що рецепт хоч і не дуже складний, але потребує чимало ...
Баклажани солоні
Хочу поділитися з вами рецептом солоних баклажанів з часником. Рецепт зручний тим, що не потрібно ставити овочі під гніт, потрібно всього лише щільно заповнити баночки, залити розсолом і чекати, поки баклажани будуть готові! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Баклажани соло...
Бродет
традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...