Рецепт Борани из цыплят

Рецепт Борани из цыплят
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері!

опис приготування:

Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно сочетаются овощи, спеції і трави. Для любителей остренького можно слегка добавить красного молотого перца. Від цього блюдо тільки виграє. Незважаючи на те, что рецепт предполагает два варианта приготовления, наиболее интересным получается цыпленок, когда обжаривается в топленом масле. Затратив совсем немного времени, вы научитесь готовить цыпленка, который украсит не только семейный ужин, но и станет «гвоздем программы» во время любого застолья. Обязательно попробуйте приготовить по этому рецепту.

  • Стручковая фасоль— 1 кілограм
  • курчата— 3-4 штук
  • баклажан— 1 штука
  • Топлене масло— 200 грам
  • Зелена цибуля, Braai, петрушка— За смаком
  • чебрець, кориза, гвоздика— 1,5 чайних ложки
  • йогурт— 2 склянки
  • часник— 2 зубчики
  • перець— За смаком
Борани из цыплят - фото крок 1 1. Перед тем как приготовить борани из цыплят, приступайте к подготовке соуса. Для этого очистите чеснок. Измельчите его. Разотрите с солью и соедините с йогуртом.

Борани из цыплят - фото крок 2 2. Помойте баклажан и кабачок. Порежьте их кольцами. Тушите до готовности в небольшом количестве подсоленной воды вместе с фасолью.

Борани из цыплят - фото крок 3 3. курчати помийте, натрите солью и специями с йогуртом. Залиште на 20-25 хвилин, чтобы мякоть пропиталась ароматом специй. Обжарьте на топленом сливочном масле или отправьте в пакете для запекания в духовку.

Борани из цыплят - фото крок 4 4. Разделайте цыпленка. На блюдо выложите часть фасоли, затем часть цыпленка, полийте соусом. Следом выложите тушеные кабачок и баклажан. залийте соусом. Посипте нарізаною зеленню. Аппетитное и вкусное блюдо подавайте к столу горячим. Смачного! Обязательно попробуйте приготовить на домашней кухне — и вам будет, чим здивувати рідних.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Короп, запечений в рукаві

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...