Рецепт Борани из цыплят
Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері!
опис приготування:
Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно сочетаются овощи, спеції і трави. Для любителей остренького можно слегка добавить красного молотого перца. Від цього блюдо тільки виграє. Незважаючи на те, что рецепт предполагает два варианта приготовления, наиболее интересным получается цыпленок, когда обжаривается в топленом масле. Затратив совсем немного времени, вы научитесь готовить цыпленка, который украсит не только семейный ужин, но и станет «гвоздем программы» во время любого застолья. Обязательно попробуйте приготовить по этому рецепту.
- Стручковая фасоль— 1 кілограм
- курчата— 3-4 штук
- баклажан— 1 штука
- Топлене масло— 200 грам
- Зелена цибуля, Braai, петрушка— За смаком
- чебрець, кориза, гвоздика— 1,5 чайних ложки
- йогурт— 2 склянки
- часник— 2 зубчики
- перець— За смаком
2. Помойте баклажан и кабачок. Порежьте их кольцами. Тушите до готовности в небольшом количестве подсоленной воды вместе с фасолью.
3. курчати помийте, натрите солью и специями с йогуртом. Залиште на 20-25 хвилин, чтобы мякоть пропиталась ароматом специй. Обжарьте на топленом сливочном масле или отправьте в пакете для запекания в духовку.
4. Разделайте цыпленка. На блюдо выложите часть фасоли, затем часть цыпленка, полийте соусом. Следом выложите тушеные кабачок и баклажан. залийте соусом. Посипте нарізаною зеленню. Аппетитное и вкусное блюдо подавайте к столу горячим. Смачного! Обязательно попробуйте приготовить на домашней кухне — и вам будет, чим здивувати рідних.
Подібні рецепти
Короп, запечений в рукаві
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...