Рецепт Блінчатий пиріг
Рецепт блінчатий пиріг — приготування пирога з млинців зі шпинатом і грибами.
опис приготування:
з інгредієнтів, які вказані в графі меню «Для тесту», замісіть це саме тісто, і спечіть млинчики з нього. Подрібніть в міксері і перемішайте з майонезом крабове м'ясо. Шпинат смажиться разом з часником, після цього додайте сир і все подрібнюється в міксері.
Гриби гасяться в вершках, після чого також відправляються в міксер. Кожна начинка приправляється сіллю відповідно до смаковими потребами кожного, тобто. по бажанню.
Млинці укладаються один на одного і прошаровуються начинками. Перед подачею розріжте пиріг порційно, полийте його сметаною і прикрасьте кропом і петрушкою.
- мясо крабовое— 300 грам
- печериці— 900 грам
- шпинат— 400 грам
- сир твердий— 300 грам
- вершки густі— 250 грам
- майонез— 200 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- крем— 120 грам
- Для тіста:борошно пшеничне— 200 грам
- молоко— 500 мілілітрів
- яйця— 2 штуки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- рослинна олія— 20 грам
Гриби гасяться в вершках, після чого також відправляються в міксер. Кожна начинка приправляється сіллю відповідно до смаковими потребами кожного, тобто. по бажанню.
Млинці укладаються один на одного і прошаровуються начинками. Перед подачею розріжте пиріг порційно, полийте його сметаною і прикрасьте кропом і петрушкою.
Подібні рецепти
Салат з креветками і овочами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...