Рецепт Блінчатий пиріг

Рецепт Блінчатий пиріг
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт блінчатий пиріг — приготування пирога з млинців зі шпинатом і грибами.

опис приготування:

з інгредієнтів, які вказані в графі меню «Для тесту», замісіть це саме тісто, і спечіть млинчики з нього. Подрібніть в міксері і перемішайте з майонезом крабове м'ясо. Шпинат смажиться разом з часником, після цього додайте сир і все подрібнюється в міксері.

Гриби гасяться в вершках, після чого також відправляються в міксер. Кожна начинка приправляється сіллю відповідно до смаковими потребами кожного, тобто. по бажанню.

Млинці укладаються один на одного і прошаровуються начинками. Перед подачею розріжте пиріг порційно, полийте його сметаною і прикрасьте кропом і петрушкою.


  • мясо крабовое— 300 грам
  • печериці— 900 грам
  • шпинат— 400 грам
  • сир твердий— 300 грам
  • вершки густі— 250 грам
  • майонез— 200 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • крем— 120 грам
  • Для тіста:борошно пшеничне— 200 грам
  • молоко— 500 мілілітрів
  • яйця— 2 штуки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • рослинна олія— 20 грам
з інгредієнтів, які вказані в графі меню «Для тесту», замісіть це саме тісто, і спечіть млинчики з нього. Подрібніть в міксері і перемішайте з майонезом крабове м'ясо. Шпинат смажиться разом з часником, після цього додайте сир і все подрібнюється в міксері.

Гриби гасяться в вершках, після чого також відправляються в міксер. Кожна начинка приправляється сіллю відповідно до смаковими потребами кожного, тобто. по бажанню.

Млинці укладаються один на одного і прошаровуються начинками. Перед подачею розріжте пиріг порційно, полийте його сметаною і прикрасьте кропом і петрушкою.


Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Салат з креветками і овочами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...