Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо!

опис приготування:

Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Через дві години перебування в холодильнику желе буде готове!

  • вершки— 500 мілілітрів(10-15-проц.)
  • желатин— 20 грам
  • цукор— 100 грам
  • цукор ванільний— 8 грам
Blanmanže, рецепт класичний - фото крок 1 1. Приготуйте необхідні інгредієнти. Жирність вершків на смак істотно не відіб'ється, беріть 10 або 15 %.

Blanmanže, рецепт класичний - фото крок 2 2. У теплі вершки додайте цукор, ванільний цукор і желатин. перемішайте, залиште на 10 хвилин, щоб желатин розійшовся.

Blanmanže, рецепт класичний - фото крок 3 3. Прогрейте сливки до 60-ти градусов, щоб желатин повністю розчинився, але не можна доводити суміш до кипіння.

Blanmanže, рецепт класичний - фото крок 4 4. Бланманже розлийте по креманкам або формочках для застигання. У холодильнику желе буде готове вже через 2 годину. Подавайте десерт з фруктовими соусами або топінгами. Щоб десерт легко вийшов із силіконової форми, потримайте її пару секунд над гарячою водою або обережно занурте в гарячу воду. Край підтане і желе відмінно вийде з форми.

Blanmanže, рецепт класичний - фото крок 5 5. десерт готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Безе рецепт класичний

Blanmanže

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Бефстроганов з яловичини класичний

Бефстроганов з яловичини класичний

Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...

Бекмес класичний

Бекмес класичний

Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай ​​або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...

Бабусин рецепт огірків

Бабусин рецепт огірків

Найулюбленіші квашені огірки — бабусині! Такий рецепт не підведе ніколи, він точно перевірений часом і досвідом. Спробуйте і ви приготувати соління! опис приготування: Як же хочеться подати до смаженого або відварного картоплі хрусткі солоні огірочки, насолоджуючись їх важким смаком. Саме тому...