Рецепт Бефстроганов з яловичини класичний

Рецепт Бефстроганов з яловичини класичний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною.

опис приготування:

Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого гарніру. Особливо вдалим вважають поєднання бефстроганов з макаронами або картоплею. Можна приготувати велику каструлю і використовувати при необхідності. До столу страву подають гарячою.

  • Говяжа вирізка— 0,7 кілограма
  • гриби— 225 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • Вершкове масло— 30 грам
  • яловичий бульйон— 300 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • вустерський соус— 1 Чайна ложка
  • борошно— 35 грам
  • крем— 200 грам
  • локшина— За смаком
1 Яловичину вимийте і наріжте поперек волокон невеликими смужками. гриби очистіть, вимийте і наріжте пластинками. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями, часник подрібніть.

2 У сковороду викладіть вершкове масло, розтопіть і додайте цибулю, гриби і часник, готуйте до м'якості цибулі, а потім перекладіть в тарілку.

3 Поверніть сковороду на вогонь і викладіть яловичину, обсмажуйте до утворення скоринки, потім влийте 200 мілілітрів бульйону, vusterskij су і сіль. Після закипання зменшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою 15 хвилин.

4 Бульйон, що змішайте з борошном і влийте в сковороду, додайте цибульний-грибну піджарку. Доведіть масу до кипіння і варіть 1 хвилину, потім влийте сметану і гарненько перемішайте ложкою.

5 Зніміть сковороду з вогню, подавайте блюдо гарячим з локшиною.

Подібні рецепти

Бефстроганов з яловичини з грибами

Сир Адигейський

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...

Бефстроганов з кальмарів

Бефстроганов з кальмарів

Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Бефстроганов з печінки зі сметаною

Цей бефстроганов приготований з яловичої печінки, обсмаженої з цибулею, а потім тушкованої в сметані. Страву подають на обід або вечерю. До бефстроганова підходить картопляний гарнір або макарони. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з печінки з...

Бефстроганов из рыбы

Бефстроганов из рыбы

Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...