Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Бананове печиво з геркулес

Бананове печиво з геркулес

Десерт до чаю може бути найнесподіванішим: наприклад, бананове печиво з геркулес. Воно має дуже ароматним і ніжним смаком. сподобається дітям, і це добре, адже печиво досить корисне. опис приготування: Прекрасний рецепт бананового печива з геркулес не залишить нікого байдужим. Воно вигідно від...

Алича з цукром

Алича з цукром

Смачна заготовка на зиму, ароматна, кисло-солодка і з великою кількістю вітамінів. А взимку аличу з цукром можна і з чаєм, і в випічку, і компот зварити. опис приготування: У вас немає часу довго варити варення, а алича може зіпсується? Раджу скористатися простим рецептом приготування аличі з ...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі

Баклажани в горіховому соусі — грузинське блюдо, увібрало в себе традиційні аромати цієї кухні. Braai, грецькі горіхи, ucho-сунелі і, звичайно, винний оцет — основа смачного соусу для баклажан. опис приготування: баклажани, запечені в духовці і щедро присмачені горіховим соусом, Лілія стануть ...

Баклажани в маслі

Баклажани в маслі

Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Биті огірки по-китайськи

Биті огірки по-китайськи

Незважаючи на незвичайну назву "; биті огірки по-китайськи ";, виходить швидка, пікантна і дуже смачна закуска зі свіжих огірків. До того ж зараз, влітку, саме час її приготувати! опис приготування: Якщо ви любитель гостренького, обов'язково приготуйте "; биті огірки по-китайськи ";. Покрокова...

Батончики мюсли

Батончики мюсли

Не знаю, хто придумав це приголомшливе ласощі, але воно гідно премії! Крім того, що це дуже смачно, ще в цих батончиках мюслі багато вітамінів і мінералів. Це заряд бадьорості на весь день! опис приготування: Вони відмінно підходять для десерту, для полудня і просто перекусу. подивіться рецепт...

Млинці на воді тонкі

Млинці на воді тонкі

Обожнюю тонкі млинці за універсальність: це і десерт, і сніданок, і навіть основа для торта. Тому пропоную вам подивитися, як приготувати млинці на воді тонкі. Класичний простий рецепт. опис приготування: Не нехтуйте расстойкой тесту. Після замішування дайте йому постояти не менше 15 хвилин. Т...

Домовик (домовик)

Домовик (домовик)

Традиційний американський шоколадний пиріг! Пропоную вашій увазі класичний рецепт цього відомого десерту. Заходьте і обов'язково зберігайте рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, тому щось кардинально міняти не рекомендую. Поекспериментувати можна з добавками: додавайте будь-які інші г...

Блюдо з солодкою гарбуза

Блюдо з солодкою гарбуза

гарбуз — універсальний продукт, з якого смачними виходять основні блюда, гарніри і десерти. При цьому гарбуз надзвичайно корисна, що в осінньо-зимовий період особливо важливо. опис приготування: Сьогодні я пропоную приготувати дуже смачну страву з солодкою гарбуза з яблуком і грушею і ароматни...

Млинці на вершках

Млинці на вершках

Млинці на вершках відрізняються від звичайних млинців ніжнішою текстурою, воно і зрозуміло — вершки жирніше молока! Приготуйте млинці на вершках, може бути, цей рецепт стане фірмовим. опис приготування: Млинці на вершках я випікаю тільки з якого-небудь особливого випадку, коли потрібні ніжні п...

Булочки з бринзою і зеленим горошком

Булочки з бринзою і зеленим горошком

У мене для вас є цікавий рецепт булочок. Я б навіть сказала, ледачих булочок, але дуже смачних! Отже, дивіться детальний рецепт, читайте і дізнаєтеся, як приготувати булочки з бринзою і горошком! опис приготування: У мене вийшло 10 смачних булочок, але наповнювала я формочки щедро. Враховуйте ...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Баклажани запечені

Баклажани запечені

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею

Млинці з яловичиною та цибулею — вельми ситне і жирне блюдо, здатне вгамувати навіть ненаситний чоловічий апетит. рекомендую спробувати — виходить ситно, смачно і незвично. опис приготування: млинці — блюдо універсальне. Я завжди роблю так: напечу цілу гору млинців, і потім диференціюю їх за с...